Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SKODA ENYAQ iV - Slider 4

Škoda Enyaq iV lease actie

Full Operational Lease de Škoda Enyaq iV vanaf € 645,-

Lease de Škoda Enyaq iV al vanaf € 645,- per maand

Op zoek naar een milieuvriendelijke en zuinige auto? Dan heeft Pon Center goed nieuws! De Škoda Enyaq iV is nu extra scherp zakelijk te leasen bij Pon Center. Vanaf slechts € 645,- per maand kan je al rijden in deze geweldige auto.

Stijlvol, ruim en nu extra voordelig

De Škoda Enyaq iV is een volledig elektrische auto met een ruim interieur en een stijlvol design. Met zijn indrukwekkende actieradius van meer dan 500 kilometer en snelle laadtijd is deze auto ideaal voor zakelijk gebruik. Bovendien profiteer je als zakelijke rijder van aantrekkelijke fiscale voordelen en lage onderhoudskosten. Je leaset de Enyaq nu al vanaf € 645,- per maand. 

Zakelijke SUV

Als je op zoek bent naar een auto die voldoet aan al uw zakelijke eisen, dan is de Škoda Enyaq iV de juiste keuze. Deze SUV heeft een eigentijds ontwerp dat perfect past bij de moderne zakelijke omgeving. Daarnaast beschikt de auto over een ruim interieur, waardoor je comfortabel kunt reizen met collega's of zakenrelaties.

Dit zijn de highlights van de Enyaq
 

Bekijk de uitvoeringen van de Enyaq iV

SKODA ENYAQ iV - Hero 2

Wil jij nog meer ruimte? 

Bekijk dan eens onze Škoda Kodiaq leasedeal speciaal voor zakelijke rijders. De Kodiaq heeft alles wat een SUV op ieder terrein nodig heeft. Veiligheid, rijcomfort, optimaal zicht, een sportief uiterlijk én een mogelijkheid tot 7 zitplaatsen. Lekker veel ruimte dus! 

Bekijk actie

Neem contact met ons op 

Wij begrijpen dat de keuze voor een nieuwe auto een belangrijke beslissing is. Daarom helpen wij je graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Wil je meer informatie over deze unieke lease aanbieding? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten over deze aanbieding?

Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag direct vrijblijvend een leaseofferte aan

Lease offerte aanvraag Škoda Enyaq iV

DISCLAIMER

* Maandtarief geldt op een looptijd van 60 maanden en kilometrage van 10.000 km/j.