Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Volkswagen

Pon Center. Jouw Volkswagen Dealer

Alle Volkswagen modellen

Pon Center. Jouw Volkswagen Dealer!


Al meer dan 75 jaar kun je in Nederland rekenen op Volkswagen. De naam zegt het al: Volkswagen is er voor iedereen. Betrouwbaar, rijk uitgerust, veilig maar zeker ook innovatief en vooruitstrevend met o.a. de 100% elektrische ID. Family.

Pon Center is jouw officiële Volkswagen Dealer in de regio Midden-Nederland. Jij kunt rekenen op onze expertise en vakmanschap op het gebied van verkoop, service, schade en zakelijke mobiliteit.

Zoek je een nieuwe Volkswagen of een Volkswagen occasion? Bekijk dan online onze onze complete Volkswagen voorraad en plan een proefrit of adviesgesprek met één van onze verkoopadviseurs.

Onderhoud nodig aan je Volkswagen? Onze monteurs beschikken over alle specialistische kennis en apparatuur om jouw Volkswagen in topconditie te houden. Maak nu gemakkelijk een online werkplaatsafspraak. Wij staan voor je klaar!

 

Background
Voertuigzoeker VW ID5

Onderhoud nodig aan je Volkswagen?


Bij Pon Center staan echte specialisten voor u klaar. Zij kennen jouw Volkswagen als geen ander en maken ook gebruik van 100% originele onderdelen. Dat is zekerheid!

Volkswagen acties

Volkswagen nieuws

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.