Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Vernieuwde Golf plug-in hybride

Vernieuwde Golf plug-in hybride

Elektrische range tot wel 142 kilometer**

Nu te bestellen als eHybrid 50 Edition en extra krachtige GTE

De vernieuwde Volkswagen Golf is nu beschikbaar met geavanceerde plug-in hybridetechnologie, die een maximale actieradius van 142 kilometer** en snel laadmogelijkheden biedt. Aanvankelijk is de Golf eHybrid verkrijgbaar als sportieve GTE met een systeemvermogen van 200 kW/272 pk, en als de speciale ‘50 Edition’ (150 kW/204 pk). Ter ere van de 50e verjaardag van de Golf introduceert Volkswagen deze uitgebreide limited edition, verkrijgbaar vanaf € 44.490*.

Ontdek de Hightech eHybrid Volkswagen Golf

De vernieuwde Volkswagen Golf biedt een geavanceerde eHybrid-aandrijflijn met keuze uit twee systeemvermogens: 150 kW/204 pk of 200 kW/272 pk. Beide versies zijn uitgerust met een nieuwe 19,7 kWh accu, die zorgt voor een indrukwekkende elektrische actieradius: 142 kilometer** voor de eHybrid 50 Edition en 131 kilometer** voor de GTE. Dit is ruim voldoende voor dagelijks gebruik.

Nieuw is de mogelijkheid tot snelladen tot maximaal 40 kW, waardoor de focus nog langer op elektrisch rijden kan blijven. De totale gecombineerde actieradius bedraagt ongeveer 1.000 kilometer, wat de Golf eHybrid geschikt maakt voor lange vakantieritten. Het maximale trekgewicht bedraagt 1.700 kg voor beide versies. Elke Golf eHybrid is standaard uitgerust met een automatische 6-traps DSG-transmissie met dubbele koppeling.

Zeer aantrekkelijke Golf eHybrid 50 Edition

De Golf eHybrid wordt gelanceerd als de exclusieve 50 Edition, ter viering van 50 jaar Volkswagen. Deze editie, met een krachtige 150 kW/204 pk aandrijflijn, biedt alle populaire opties en een voordeel van € 3.700. Standaarduitrusting omvat metallic lak, 18 inch lichtmetalen velgen, LED Plus-verlichting, en een verlicht Volkswagen-logo. Het interieur biedt extra luxe zoals een Ergo-Active bestuurdersstoel, ArtVelours bekleding, automatische 3-zone airconditioning en sfeerverlichting. Het Discover Media navigatiesysteem heeft een groot 32,8 cm touchdisplay en de IDA spraakassistent met ChatGPT-integratie. De 50 Edition is te herkennen aan subtiele badges en is te bestellen vanaf € 44.490*. Later komt er ook een reguliere eHybrid beschikbaar.

Ontdek de highlights van de vernieuwde Golf

Golf GTE: de sportieve kant van efficiency

De Golf GTE, met een 200 kW/272 pk sterke plug-in hybride aandrijflijn, biedt indrukwekkende dynamiek. Hij accelereert van 0-100 km/u in slechts 6,6 seconden. De sportieve uitrusting omvat IQ.Light matrix LED-koplampen, 17 inch lichtmetalen velgen, en een sportief zwart interieur met verwarmde Topsportstoelen, een multifunctioneel verwarmd stuurwiel bekleed met leder, rijprofielselectie en Navigatie Discover Media. De Golf GTE is nu te bestellen vanaf € 49.990*. De Golf eHybrid 50 Edition en GTE zijn vanaf nu samen te stellen en staan in juli in de showroom.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.