Hero Pon Center Editions Portrait V3

Occasion Private Lease

Onbezorgd een gebruikte auto rijden 

Occasion Private Lease

Ontdek de voordelen van Occasion Private Lease bij Pon Occasion. Direct rijden in een jong gebruikte auto zonder je zorgen te hoeven maken over onderhoud en verzekeringen. Ontdek vandaag nog jouw perfecte occasion!

Over Occasion Private Lease

Occasion Private Lease is de perfecte manier om een jong gebruikte auto onbezorgd te kunnen rijden. Je betaalt een vast maandbedrag op basis van looptijd en kilometrage. Je auto is meteen verzekerd en over onderhoudskosten hoef je je ook niet druk te maken. Het enige wat jij nog moet doen is tanken.

Private Lease occasion aanbod

Bekijk onze speciale actiedeals

De voordelen van Occasion Private Lease

 • Profiteer van scherpe tarieven
 • Snel rijden (binnen één week)
 • Het vaste maandbedrag is inclusief verzekering, onderhoud, reparatie en wegenbelasting. Je betaalt dus alléén nog de brandstofkosten.
 • Je weet precies waar je financieel aan toe bent en je hoeft geen rekening te houden met onverwachte kosten.
Sales en Leaseback

Meer dan 1000 occasions

Bij Pon occasion draait alles om het aanbieden van jong gebruikte auto's die perfect passen bij jouw wensen. Met een voorraad van +/- 1000 occasions tegen de scherpste prijzen, hebben we voor iedereen de juiste mobiliteit in huis. Of je nu op zoek bent naar een jong gebruikte Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA of Volkswagen Bedrijfswagens, wij bieden jou die perfecte keuze. Hebben wij jouw speciale auto niet op voorraad staan? Vertel ons welke auto je zoekt en wij vinden hem voor je.

Vragen? Neem contact met ons op!

Wil je graag meer weten over Occasion Private Lease van Pon Center? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Veel gestelde vragen over Private Lease

Wordt Private Lease bij het BKR gemeld?

Ja, bij het sluiten van een leasecontract wordt dit contract geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel (BKR). Daarnaast geven wij een betalingsachterstand van 60 dagen door aan BKR. De BKR-registratie heeft als doel te beschermen tegen overkreditering. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 100%). Deze registratie kan effect hebben op de leencapaciteit voor een nieuwe financiering of bijvoorbeeld een hypotheek. Staat het kopen van een nieuw huis of het oversluiten van de hypotheek op de planning? Houd hier dan rekening mee.

Mogen andere in de auto rijden?

Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Ga je voor Private Lease, dan kun je je huidige auto inruilen. Pon Center bekijkt de waarde van de auto die je wil inruilen en doet een voorstel. Ben je tevreden met het aanbod? Dan zorgen we bij het afleveren van je nieuwe Volkswagen dat je huidige auto wordt vrijgewaard en het afgesproken bedrag zo snel mogelijk op je rekening staat. Wel zo fijn.

Kunnen ouders garant staan wanneer ik wil Private Leasen?

Ja, ouders kunnen garant staan. Zij worden als tweede en derde contractant toegevoegd aan de overeenkomst. Zij doorlopen dezelfde acceptatieprocedure en zijn daarmee ook aansprakelijk voor het nakomen van de financiële verplichting. De contractanten die garant staan worden ook BKR geregistreerd.

All-in prijs. Wat houdt dat precies in?

Met all-in bedoelen we ook écht all-in: je betaalt alleen de brandstof. In de vaste maandelijkse kosten zijn inbegrepen:

 • Afschrijving en rente
 • Reparatie, onderhoud en banden (winterbanden leverbaar tegen een meerprijs)
 • Schadeherstel
 • Houderschapsbelasting
 • Allrisk autoverzekering, inclusief inzittenden
 • Pechhulp en vervangend vervoer binnen 24 uur in heel Europa
 • Inclusief BTW en BPM

Bij niet-verhaalbare schades kost het je dus alléén je eigen risico per schadegeval. Eventuele extra’s zoals winterbanden zijn ook leverbaar tegen een meerprijs.

Is het ook mogelijk om een occasion te private leasen?

Ja. Dat is zeker mogelijk maar voor nu alleen nog maar op een select aanbod. 

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.