Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
BWG Transporter 6.1 - Content 7

Volkswagen Bedrijfswagens

Pon Center. Jouw Volkswagen Bedrijfswagens Dealer

Alle Volkswagen Bedrijfswagens modellen

Pon Center. Jouw Volkswagen Bedrijfswagens Dealer!

Bij Pon Center Volkswagen Bedrijfswagens vind je passie voor Volkswagen Bedrijfswagens van alle soorten, maten en leeftijden. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van een nieuwe VW Bedrijfswagen, inclusief een inrichting op maat.

Pon Center is jouw officiële Volkswagen Bedrijfswagens Dealer in de regio Midden-Nederland. Jij kunt rekenen op onze expertise en vakmanschap op het gebied van verkoop, service, schade en zakelijke mobiliteit.

Zoek je een nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen of een Volkswagen Bedrijfswagen occasion? Bekijk dan online onze onze complete Bedrijfswagens voorraad en plan een proefrit of adviesgesprek met één van onze verkoopadviseurs.

Onderhoud nodig aan je Volkswagen Bedrijfswagen? Onze monteurs beschikken over alle specialistische kennis en apparatuur om jouw Bedrijfswagens in topconditie te houden. Maak nu gemakkelijk een online werkplaatsafspraak. Wij staan voor je klaar!

 

Background
ID. Buzz Cargo

Onderhoud nodig aan je Volkswagen Bedrijfswagen?


Bij Pon Center staan echte specialisten voor u klaar. Zij kennen jouw Bedrijfswagen als geen ander en maken ook gebruik van 100% originele onderdelen. Dat is zekerheid!

Bedrijfswageninrichting

Bij Pon Center richten wij ons op het leveren van maatwerkoplossingen voor ondernemers met bedrijfswagens. Wij begrijpen dat een goed georganiseerde en functionele bedrijfswagen van essentieel belang is voor een efficiënte bedrijfsvoering. Bekijk nu de mogelijkheden.

Volkswagen Bedrijfswagens acties

Volkswagen Bedrijfswagens nieuws

DISCLAIMER

* Het genoemde aantal kilometers is de verwachte actieradius volgens de WLTP testsystematiek. De definitieve actieradius wordt in aanloop naar de start voorverkoop bekend.
** Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.