Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
VW Bedrijfswagens verzekering

Alle Volkswagen Bedrijfswagens modellen

Welk Volkswagen Bedrijfswagens model past het best bij jou?

Alle Volkswagen Bedrijfswagens modellen

Alle elektrische Volkswagen Bedrijfswagen modellen

Elektrisch rijden is de toekomst en bij Volkswagen Bedrijfswagens hoef je daar niet op te wachten. Met de 100% elektrisch e-Crafter en de ID. Buzz Cargo zijn wij klaar voor de toekomst. Ervaar het nieuwe rijden en stap in een elektrische Volkswagen Bedrijfswagen.
 

DISCLAIMER

* Het genoemde aantal kilometers is de verwachte actieradius volgens de WLTP testsystematiek. De definitieve actieradius wordt in aanloop naar de start voorverkoop bekend.
** Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.