Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Private Lease HeroHero Mobile

Private Lease bij Pon Center

Onbezorgd rijden voor een vast maandbedrag

Private Lease bij Pon Center. Hoe werkt het?

Je betaalt elke maand een vast bedrag voor het rijden in een gloednieuwe auto. Bij private lease zijn alle kosten bij het maandbedrag inbegrepen. Denk hierbij aan onderhoud, reparaties, verzekeringen, schadeherstel, banden, afschrijving, rente en wegenbelasting. Het enige wat voor je eigen rekening komt, zijn de brandstofkosten. Dit maakt private lease eenvoudig, overzichtelijk en voordelig. Wanneer het contract is afgelopen, lever je de auto in of bestel je weer een 'nieuwe' auto. Een contract afsluiten is namelijk al mogelijk vanaf 24 maanden. Jouw ideale auto rijden is met Private Lease dus heel gemakkelijk.

De voordelen van Private Lease

Het Private Leasen van een auto heeft vele voordelen:

  • Je rijdt in een nieuwe auto voorzien van de nieuwste innovaties en technieken.
  • Het vaste maandbedrag is inclusief verzekering, onderhoud, reparatie en wegenbelasting. Je betaalt dus alléén nog de brandstofkosten.
  • Je weet precies waar je financieel aan toe bent en je hoeft geen rekening te houden met onverwachte kosten.

Benieuwd naar wat je maximaal kan Private Leasen?

Met onze private lease rekentool bereken je snel het maximale maandbedrag voor je nieuwe private lease auto.

Actuele Private Lease acties

Veelgestelde vragen over Private Lease

Wordt Private Lease bij het BKR gemeld?

Ja, bij het sluiten van een leasecontract wordt dit contract geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel (BKR). Daarnaast geven wij een betalingsachterstand van 60 dagen door aan BKR. De BKR-registratie heeft als doel te beschermen tegen overkreditering. Wij laten het private leasecontract als kredietovereenkomst registreren bij het BKR te Tiel (de registratie wordt uitgevoerd via de formule: looptijd van het contract x de hoogte van het maandbedrag x 100%). Deze registratie kan effect hebben op de leencapaciteit voor een nieuwe financiering of bijvoorbeeld een hypotheek. Staat het kopen van een nieuw huis of het oversluiten van de hypotheek op de planning? Houd hier dan rekening mee.

Mogen andere in de auto rijden?

Iedereen met een voor het betreffende voertuig in Nederland geldig rijbewijs mag in de auto rijden en is verzekerd. Het voertuig mag ook worden bestuurd door een zeventienjarige met een 2todrive rijbewijs. Hierbij geldt dat de bestuurder tot het 18e jaar onder begeleiding mag rijden. De bijrijder moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De bestuurder met het 2todrive rijbewijs moet altijd zowel het rijbewijs als de begeleiderspas bij zich hebben.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Ga je voor Private Lease, dan kun je je huidige auto inruilen. Pon Center bekijkt de waarde van de auto die je wil inruilen en doet een voorstel. Ben je tevreden met het aanbod? Dan zorgen we bij het afleveren van je nieuwe Volkswagen dat je huidige auto wordt vrijgewaard en het afgesproken bedrag zo snel mogelijk op je rekening staat. Wel zo fijn.

Kunnen ouders garant staan wanneer ik wil Private Leasen?

Ja, ouders kunnen garant staan. Zij worden als tweede en derde contractant toegevoegd aan de overeenkomst. Zij doorlopen dezelfde acceptatieprocedure en zijn daarmee ook aansprakelijk voor het nakomen van de financiële verplichting. De contractanten die garant staan worden ook BKR geregistreerd.

All-in prijs. Wat houdt dat precies in?

Met all-in bedoelen we ook écht all-in: je betaalt alleen de brandstof. In de vaste maandelijkse kosten zijn inbegrepen:

  • Afschrijving en rente
  • Reparatie, onderhoud en banden (winterbanden leverbaar tegen een meerprijs)
  • Schadeherstel
  • Houderschapsbelasting
  • Allrisk autoverzekering, inclusief inzittenden
  • Pechhulp en vervangend vervoer binnen 24 uur in heel Europa
  • Inclusief BTW en BPM

Bij niet-verhaalbare schades kost het je dus alléén je eigen risico per schadegeval. Eventuele extra’s zoals winterbanden zijn ook leverbaar tegen een meerprijs.

Is het ook mogelijk om een occasion te private leasen?

Ja. Dat is zeker mogelijk maar voor nu alleen nog maar op een select aanbod. 

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.