Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Prive Shortlease hero 1

Berijders informatie

Wij staan voor jou paraat

Ongeacht of het gaat om schade, pech of een ontvangen bekeuring voor je leaseauto, wij staan paraat om bij te springen. Van advies en 24/7 hulpdiensten bij verschillende soorten schade, tot ondersteuning bij pechgevallen zoals een lekke band door contact op te nemen met onze berijdersdesk. Bij een ontvangen bekeuring helpen we je bij het bekijken en eventueel indienen van bezwaar. Bovendien, wanneer het einde van je leasecontract nadert, zorgen we voor een soepele overgang met gedetailleerde instructies voor inspectie en inlevering van de auto, inclusief de benodigde vereisten en benodigdheden voor een vlekkeloze afhandeling.

Berijdersapp

Alles rondom jouw leaseauto heb je nu snel en eenvoudig geregeld via de app ‘Mijn VWPFS’ van Volkswagen Pon Financial Services. Je gebruikt de app voor het maken van afspraken, voor het melden van schade en als navigatiesysteem.

Schade en pech

Vervelend genoeg, maar schade of pech aan je leaseauto kunnen voorkomen. Hier vind je alle nodige informatie over hoe hiermee om te gaan. Bij noodgevallen bel je direct met onze 24/7 hulpdienst op (0)33 454 95 55. Schade wordt opgedeeld in blikschade, waarbij je de keuze hebt deze te laten repareren of niet, en schade waarbij de auto niet meer kan rijden. Voor beide gevallen geldt: meld de schade via onze online tool en vul indien nodig een schadeformulier in.

Bekeuring opvragen

Op zoek naar informatie over een ontvangen bekeuring? Ontdek hier hoe je de bekeuring kunt inzien, bezwaar kunt maken en waar je meer details kunt vinden. We bieden hulp bij het bekijken van bekeuringen en het indienen van bezwaren.

Einde leasecontract

Je leasecontract loopt af en om het proces soepel te laten verlopen, werken we samen met Macadam voor inspectie en transport van leaseauto's. Je kunt de inspectie zelf plannen, zelfs samen met de ontvangst van je nieuwe leaseauto. Zorg ervoor dat je auto schoon is en voldoet aan bepaalde criteria, zoals het verwijderen van persoonlijke bezittingen en het meenemen van specifieke documenten en accessoires. Maak minstens 5 dagen van tevoren een afspraak met Macadam en bereid je voor op een vlotte afhandeling van het inleverproces.

Aanvragen, declaraties en wijzigingen

Als berijder kun je verschillende passen, verklaringen en machtigingen aanvragen. Daarnaast kun je diverse gemaakte kosten declareren. Hier onder kan je alles terugvinden. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan weten. We helpen graag! 

Downloads

Bekijk onderstaande download(s) voor meer informatie.