Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Škoda

Pon Center. Jouw Škoda dealer

Alle Škoda modellen

Pon Center. Jouw Škoda Dealer!

Škoda biedt mooie, sterke en betaalbare auto's met heel veel rijgenot, ruimte en een rijke standaarduitrusting. 

In de Pon Center Skoda showroom in Amersfoort en Utrecht staan altijd de nieuwste Skoda-modellen voor je klaar. Onze Skoda occasions zijn te vinden bij onze vestigingen in Zeist, Nieuwegein, Barneveld, Nijkerk en Naarden. Of het nu gaat om de aanschaf van een Škoda, private lease of zakelijke lease, reparatie en onderhoud of een financiering of verzekering. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Background
SKODA voertuigzoeker

Onderhoud nodig aan je Škoda?

Bij Pon Center staan echte specialisten voor je klaar. Zij kennen jouw Škoda als geen ander en maken ook gebruik van 100% originele onderdelen. Dat is zekerheid!

Škoda acties

Škoda nieuws

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.