Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Vernieuwde Skoda Octavia Combi

Vernieuwde Škoda Octavia Combi start als First Edition

Vernieuwde Octavia Combi vanaf nu te bestellen 

Škoda onthult vernieuwde Octavia: Ontdek de First Edition

Recent onthulde Škoda de vernieuwde en aangescherpte Octavia, als vervolg op het succesverhaal dat meer dan 7 miljoen verkochte Octavia’s telt sinds 1996. In Nederland wordt de vernieuwde Octavia in eerste instantie leverbaar als Combi, in de aantrekkelijke en compleet uitgeruste First Edition-uitvoering. Die is nu bij de Škoda-dealer te bestellen, vanaf € 35.990*.

Scherp, modern en milieubewust

De herziene Octavia kenmerkt zich door scherpe en moderne lijnen, met een gewijzigde grille, LED-koplampunits en vernieuwde bumpers aan zowel de voor- als achterzijde. Binnenin maakt Škoda veelvuldig gebruik van duurzame, gerecyclede materialen voor bekledingsstoffen en andere componenten. De vernieuwde Octavia introduceert tevens handige Simply Clever-functies, waaronder een centrale opbergbox achterin, ontworpen om tassen, flessen en bekers gemakkelijk op te bergen. Zelfs aan de kleinste details is gedacht, zoals een ijskrabber in de tankklep en een optionele paraplu in het voorportier, beide vervaardigd uit innovatieve materialen.

Value for money

De Octavia Combi First Edition belooft een comfortabele en luxueuze rijervaring dankzij zijn uitgebreide uitrusting. Deze tijdelijke introductieversie is voorzien van een 10-inch infotainmentsysteem met Wireless Smartlink (Apple Carplay & Android Auto), een handige achteruitrijcamera, luxe achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, LED-koplampen en parkeersensoren voor en achter. Optionele upgrades zijn beschikbaar, zoals het nieuwe 13-inch infotainmentsysteem, Matrix LED-koplampen en geavanceerde assistentiesystemen zoals Travel Assist met lane change assist en adaptive cruise control. Naast zijn praktische kenmerken biedt de Octavia Combi First Edition ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, mede dankzij zijn scherpe vanafprijs, een kenmerk waar Škoda traditioneel bekend om staat.

Krachtig en efficiënt

De Octavia Combi First Edition wordt aangedreven door de krachtige en efficiënte 1.5 TSI turbo-benzinemotor, die een vermogen levert van 85 kW/115 pk en is voorzien van mild-hybridetechnologie. Voor een nog hoger comfortniveau kan deze motor optioneel worden gekoppeld aan de geavanceerde automatische DSG-transmissie van Škoda. Deze nieuwe 1.5 TSI vervangt de vorige 1.0 TSI motor en biedt niet alleen meer vermogen, maar is ook schoner en zuiniger. In de toekomst zal de vernieuwde Octavia ook beschikbaar zijn met een 1.5 TSI turbo-benzinemotor met 110 kW/150 pk.

Met een vanafprijs van € 35.990* biedt de Octavia Combi First Edition een sterke combinatie van stijl, comfort en prestaties. De First Edition is nu te bestellen en staat vanaf medio juni in de Nederlandse showrooms.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.