Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Leasevormen - Hero Mobile

Leasevormen

Leasen is maatwerk!

Altijd de beste oplossing

Bij Pon Center adviseren we je graag over welke manier van leasen het beste bij jouw wensen past. In de meeste gevallen is leasen goedkoper dan zelf kopen en daardoor kan jij middelen vrij houden om te investeren in de daadwerkelijke groei van je bedrijf. Omdat we het belangrijk vinden dat jouw focus ligt bij je onderneming, regelen wij alles m.b.t. mobiliteit. Denk hierbij aan verzekering, onderhoud, reparatie, vervangend vervoer en meer. Wij ontzorgen je van A tot Z! 

Wat zijn leasevormen?

Bedrijven voorzien in hun mobiliteitsbehoeften met een mix van voertuigen, zoals personenauto’s, bedrijfswagens en fietsen. Wil je met jouw bedrijf over de juiste voertuigen beschikken zonder die (direct) te hoeven kopen? Dan kan je een leasemaatschappij inschakelen. Afhankelijk van jouw eisen en wensen biedt de leasemaatschappij voertuigen aan met verschillende financieel-juridische constructies: leasevormen. Hieronder bespreken we veel voorkomende leasevormen.

Ontdek alle leasevormen

Full Operational Lease

Ontdek de ultieme vrijheid van zorgeloos rijden met Full Operational Lease. Geniet van een vaste leasetarief voor een vooraf afgesproken periode, waarbij alle kosten van het voertuig zijn inbegrepen. Ervaar het gemak van all-inclusive rijden zonder verrassingen. Klaar om de weg op te gaan zonder zorgen?

Flexible Lease

Ontdek Flexible Lease: de ultieme vrijheid voor jouw bedrijfsmobiliteit. Beëindig je leasecontract kosteloos na 12 maanden, waardoor je flexibel kunt inspelen op veranderingen. Met dezelfde zekerheid als Full Operational Lease en alle operationele zorgen uit handen genomen, richt jij je volledig op jouw onderneming.

Short Lease

Voor zakelijke mobiliteit op maat, kijk naar Short Lease. Met flexibele looptijden vanaf slechts 1 maand, biedt Short Lease de vrijheid om precies zo lang een auto te leasen als nodig is. Ideaal voor startende ondernemers, tijdelijke contracten en zelfs om nieuwe rijervaringen zoals elektrisch rijden te ontdekken. Ontdek de mogelijkheden van Short Lease en vind de perfecte oplossing voor jouw mobiliteitsbehoeften.

Financial lease

Ontdek Financial Lease: jouw weg naar ondernemerschap zonder grote investeringen upfront. Vergelijkbaar met een hypotheek, biedt het je de mogelijkheid om economisch eigenaar te worden van het voertuig, terwijl je de kosten spreidt over vaste maandelijkse betalingen. Profiteer van fiscale voordelen en behoud tegelijkertijd financiële flexibiliteit voor andere zakelijke investeringen.

Occasion lease

Ontdek de voordelen van Occasion Lease bij Pon Center! Met een ruime voorraad aan betrouwbare occasions bieden we aantrekkelijke leasevormen aan, waarbij je kunt profiteren van flexibele prijzen en looptijden. Met nauwelijks levertijd kun je snel de weg op, ideaal voor startende ondernemers.

Sale-and-lease-back

Maak kapitaal vrij voor jouw bedrijf met Sale-and-Lease-Back van Pon Center! Profiteer van onze snelle en efficiënte oplossing om vastzittend kapitaal in jouw wagenpark vrij te maken, waardoor je liquiditeit toeneemt en ruimte ontstaat voor nieuwe investeringen. Blijf rijden in vertrouwde auto's terwijl je jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt.

Stock Lease 

Wil je snel en voordelig jouw mobiliteits-probleem oplossen, dan is Stock Lease het antwoord voor jou. Met Stock Lease lease je een auto die vroegtijdig is ingeleverd. Deze auto’s zijn in perfecte staat en zijn maximaal 25 maanden jong. Lees er hier alles over.

Lease a Bike

Lease a Bike: Een fiets van de zaak voor ieder bedrijf. Ontdek de voordelen van deze gloednieuwe fietsregeling in 2023! Bespaar kosten, bevorder vitaliteit en draag bij aan een duurzamere wereld. Voor werkgevers én werknemers een win-win. Bereken jouw leasebedrag en ontdek hoe eenvoudig het is om jouw bedrijf op de Leasefiets te zetten!

Bedrijfswagenlease

Direct een bedrijfswagen leasen voor jouw onderneming? Bij Pon Center Zakelijk maken we maatwerk mobiliteit mogelijk, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Met onze ruime voorraad en expertise bieden we niet alleen snelle levering, maar ook oplossingen voor bedrijfswageninrichting en bestickering. Ontdek onze mogelijkheden en vraag vrijblijvend een lease offerte aan bij Pon Center Zakelijk!

Additional Lease

Ontdek de veelzijdigheid van Additional Lease: rij 'groot' tijdens vakanties en 'klein' gedurende de rest van het jaar. Bespaar op wagenparkkosten en bied flexibiliteit aan al je medewerkers. Kies voor zuinige auto's voor dagelijks gebruik en comfortabele oplossingen voor vakanties. Ontdek hoe je fors kunt besparen op leasekosten!

Turn Key

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Kijk dan eens naar onze Turn Key oplossingen. Via Pon Center Lease kun je Volkswagen Bedrijfswagens leasen tegen de beste tarieven. Daarnaast kunnen wij jouw Volkswagen Bedrijfswagen volledig, professioneel en naar wens inrichten.

Heb je vragen?

Aarzel niet en neem contact met ons op! 

Lease offerte aanvragen? 

Vul het formulier hieronder in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen! 

 

Algemene gegevens

Wagenparkbeheerder?

Auto gegevens