Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SEAT Ateca - Content 10

Short lease zakelijk

Short Lease: flexibele mobiliteit op maat

Leasen met korte looptijden: dat is short lease in een notendop. Korte looptijden vanaf 1 maand zorgen ervoor dat je flexibel kunt leasen. Met short lease lease je een auto net zo lang als je hem nodig heeft. Dit flexibele leasen kan bijvoorbeeld handig zijn voor startende ondernemers. Maar het is ook praktisch als je medewerkers met een tijdelijk contract een passende mobiliteitsoplossing wilt bieden. Ben je gewend aan rijden in een benzineauto maar wil je ervaren wat elektrisch rijden is? Ook daarvoor is short lease heel geschikt.

Welke auto’s kan je met short lease rijden?

Occasions, 100% elektrische auto’s, ‘gewone’ auto’s en bedrijfswagens: short lease is in principe mogelijk met elke auto. In de praktijk worden echter vooral nieuwe en heel jonge, gebruikte auto’s met short lease aangeboden. Welke uitvoeringen beschikbaar zijn, wordt vaak door de leasemaatschappij bepaald. Er is dus minder keuzevrijheid in uitvoeringen en opties dan bij operational lease.

Korter dan 30 dagen een auto nodig?

Als je korter dan 30 dagen een auto nodig hebt voor zakelijk gebruik, kan je terecht bij Pon Center Verhuur. Bij Pon Center Verhuur verhuren wij onder andere auto's en bestelwagens aan particulieren en bedrijven. 

Veelgestelde vragen over Short Lease

Kan ik short leasen zonder een borg te betalen of een aanbetaling te doen?

Een borg betalen of een maand vooruitbetalen is bij diverse leasemaatschappijen gebruikelijk. Bij Pon Center bekijken we per aanvraag of het nodig is. 

Kan ik short leasen zonder beperking van kilometers?

Ja, dat kan. Shortleasecontracten op basis van 3.000 gereden kilometers per maand zijn bij Pon Center gebruikelijk. Wil je deze beperking niet? Dan kan je kilometers afkopen.

Kan ik mijn contract maandelijks opzeggen?

Dit is afhankelijk van de voorwaarden van het contract. Pon Center biedt klanten flexibiliteit op maat. We bieden niet alleen maandelijks opzegbare contracten aan, maar ook contracten die na 1 maand per dag opzegbaar zijn.

Wat is de looptijd bij short lease?

De looptijd is minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden.

Wat maakt short leasen aantrekkelijk?

De korte looptijden en de flexibiliteit maken short lease aantrekkelijk. Je zit niet vast aan langdurige contracten. Sluit je een contract met dagelijkse opzegbaarheid, dan profiteer je van maximale flexibiliteit.