Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Wereldpremiere Skoda Octavia

Vernieuwde Octavia maakt zich op voor zijn wereldpremière

Digitale wereldpremière op woensdag 14 februari om 10.00 uur

Wereldpremière vernieuwde Škoda Octavia

De vernieuwde Škoda Octavia maakt zich op voor zijn wereldpremière, op woensdag 14 februari om 10.00 uur. De onthulling van de Combi en hatchback, die gelijktijdig worden gepresenteerd, vindt plaats in de speciale Virtual Studio en wordt live uitgezonden op zowel Škoda Storyboard als het officiële YouTube-kanaal van Škoda.

Ontdek de Nieuwe Škoda Octavia

Op woensdag vanaf 10.00u kunnen bezoekers van de Virtual Studio de nieuwe Škoda Octavia line-up ontdekken. Zowel de Combi als de hatchback zullen daar debuteren, inclusief de dynamische Sportline-variant. Škoda zal via korte video's met deskundigenverklaringen en diverse andere bronnen alle details onthullen over de vernieuwingen aan het exterieur en interieur, de nieuwe technologieën in de Octavia-serie, en de beschikbare aandrijfopties. De wereldpremière wordt live uitgezonden vanuit de Virtual Studio en kan daar worden gevolgd, evenals op Škoda Storyboard en de officiële YouTube- en X-kanalen van Škoda.

Wereldpremiere Skoda Octavia - 1

DISCLAIMER 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.