Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Vernieuwde Skoda Octavia -2

Eerste schetsen onthullen design vernieuwde Škoda Octavia

Digitale wereldpremière op woensdag 14 februari

Škoda onthult eerste glimp van vernieuwde Octavia

Škoda heeft een voorproefje gegeven van het vernieuwde ontwerp van de Octavia, met schetsen die wijzen op een verfijnde versie van de geliefde vierde-generatie. Deze update markeert een nieuw hoofdstuk in het al succesvolle verhaal van de Octavia, met meer dan zeven miljoen exemplaren verkocht sinds zijn debuut in 1996. De vernieuwde Octavia valt op door zijn nieuwe koplampen, herontworpen bumpers en een bijgewerkte Škoda-grille. Mis de digitale wereldpremière van dit model niet op 14 februari.

Sportieve facelift met opvallende LED Matrix-Koplampen

Škoda heeft de succesvolle vierde-generatie Octavia na vier jaar een facelift gegeven, met vernieuwde bumpers, grille en scherper ontworpen koplampen voor een sportievere uitstraling. De update omvat ook nieuwe features, waaronder opvallende tweede-generatie LED Matrix-koplampen met Crystallinium, wat een unieke blauwe gloed aan het interieur van de koplampen toevoegt. Zoals gebruikelijk zal de vernieuwde Octavia beschikbaar zijn als Combi en hatchback, inclusief een Sportline-variant.

Škoda's Successen in een Vernieuwde Generatie

De vernieuwde Octavia belooft het succes van de modelserie voort te zetten. Sinds zijn debuut in 1996 heeft Škoda meer dan zeven miljoen exemplaren van de Octavia verkocht, waardoor de Octavia Combi ook de populairste stationwagon van Europa is geworden. Gedurende deze tijd heeft de Octavia talloze awards en erkenningen ontvangen van internationale automedia. Bovendien werd de huidige generatie in 2020 bekroond met de prestigieuze Red Dot Award voor productdesign, voor de derde keer in de geschiedenis van de Octavia.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.