Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Skoda Fabia Hero 10

Škoda modellen

Welk Škoda model past het best bij jou?

Alle Škoda modellen

Alle elektrische Škoda modellen

Een elektrische auto is een auto die ter ondersteuning van de motor een elektrische batterij gebruikt. In een volledig elektrische auto wordt ervan uitgegaan dat er geen andere wijze van aandrijving is. Het vermogen en koppel dient dan geheel door de elektromotor te worden geleverd.
 

SKODA KAROQ - Content 4

Alle Škoda SUV's

De SUV familie van Škoda is voorzien van een avontuurlijk design en maakt praktisch gebruik van ruimte. Onze SUV’s zijn niet voor niets enorm populair! Vol trots presenteren wij onze volledige familie: grote broer Kodiaq, het avontuurlijke broertje Karoq, het stedelijke zusje Kamiq en de groentjes... De volledig elektrische Enyaq iV en de SUV Coupé: de Enyaq Coupé iV!

Alle Škoda Stationwagens

Een stationwagen is een model dat meer ruimte biedt dan het standaard model. De ruime zitplaatsen en bagageruimte maakt dat de stationwagen dan ook zeer geschikt als gezinsauto en zakelijke auto. Daarnaast is een stationwagen vaak een stuk lager, waardoor het veel makkelijker is om je spullen in te laden.

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.