Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
ENYAQ COUPE iV - Hero

14 maart 2024

Enyaq Coupé iV: alle uitvoeringen nu te bestellen

Elegant design met volop ruimte 

Na de introductie van het sportieve RS-topmodel completeert Škoda het gamma van de Enyaq Coupé iV-range. De Enyaq Coupé iV 60-modellen hebben een aandrijflijn met een 132 kW sterke elektromotor in combinatie met een 58 kWh accu. De ‘80’-modellen zijn nog krachtiger (150 kW) en beschikken standaard over een 77 kWh accupakket. Bovenop de iV basisversie is er keuze uit nog drie uitrustingsniveaus: Business Edition, Business Edition Plus en Sportline. De Enyaq Coupé iV is nu te bestellen vanaf € 51.690*.

Elegant design met volop ruimte

De Enyaq Coupé iV combineert een elegant design met volop ruimte voor vijf inzittenden - mede dankzij het standaard glazen panoramadak - en veel gebruiksgemak. De aflopende daklijn draagt bij aan een optimale stroomlijn en daarmee aan maximale efficiency. De Enyaq Coupé iV 60-modellen zijn al goed voor een maximale actieradius van 403 kilometer**. Met het 77 kWh accupakket kunnen de Enyaq Coupé iV 80-modellen tot wel 552 kilometer** afleggen. Dankzij de 125 kW-snellaadmogelijkheid duurt het laden van de accu van 5-80% 35 minuten voor de ‘60’-modellen en slechts 29 minuten voor de Enyaq Coupé iV 80. Elke coupé wordt standaard geleverd met een Mode 3-laaddkabel. Andere praktische punten: de bagageruimte heeft een inhoud van maar liefst 570 liter, terwijl het maximale trekgewicht 1.000 kg bedraagt.

Alle ruimte voor connectiviteit en luxe

De Enyaq Coupé iV onderscheidt zich ook door zijn omvangrijke standaarduitrusting. Alle uitvoeringen beschikken bijvoorbeeld standaard over LED-verlichting voor en achter en een glazen panoramadak. De Digital Cockpit (5,3 inch) en een groot centraal geplaatst 13 inch infotainment touchscreen, een navigatiesysteem, smartphone-integratie en voice control zijn altijd inbegrepen. 

Vanaf de Business-uitvoeringen zijn ook features als stuur- en stoelverwarming, een phonebox voor draadloos opladen van smartphones, geluiddempende ramen en assistentiesystemen als de predictive cruise control, crew protect, en side assist standaard. De Enyaq Coupé iV Sportline doet zijn naam eer aan met 20 inch lichtmetalen velgen, sportieve (zwarte) designaccenten en een verlaagd sportonderstel.

Voorverkoop gestart

De nieuwe Enyaq Coupé iV-modellen zijn naar eigen wens en smaak samen te stellen. Prijzen van de Enyaq Coupé iV 60 beginnen bij € 51.690*, de Enyaq Coupé iV 80 wordt leverbaar vanaf € 56.890*.

De Enyaq iV SUV is er met de 132 kW sterke elektromotor en het 58 kWh accupakket voortaan vanaf € 48.690*, terwijl de Enyaq iV 80 met 150 kW sterke elektromotor en het 77 kWh accupakket een vanafprijs van € 54.590* kent.

Zorgeloos rijplezier

Elke Enyaq (Coupé) iV staat voor zorgeloos rijplezier. Dat komt tot uiting in 2 jaar volledige fabrieksgarantie en 8 jaar garantie op de hoogvoltaccu (tot 160.000 km). Ook onderhoud en APK zijn tot en met wel 7 jaar inbegrepen. Kopers van een Enyaq (Coupé) iV krijgen bovendien gratis een Elektrisch Rijden Training. Enyaq-rijders die de training al hebben gevolgd, geven hem het rapportcijfer 9,3.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.
* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie Škoda.nl.
** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.