Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Skoda Elroq

Škoda onthult elektrische Elroq

Wereldpremière deze herfst

Eerste details van de volledig elektrische Elroq

Škoda heeft de eerste silhouetbeelden van de gloednieuwe Elroq onthuld. Deze volledig elektrische compacte SUV is het eerste productiemodel van Škoda dat is ontworpen volgens de Modern Solid designtaal. Het minimalistische exterieur verenigt robuustheid, functionaliteit en authenticiteit, terwijl het een gevoel van veiligheid en kracht uitstraalt. De wereldpremière van de Škoda Elroq deze herfst markeert het begin van Škoda’s nieuwe offensief van elektrische modellen, met de lancering van zes elektrische voertuigen in de komende jaren.

Oliver Stefani, hoofd Škoda Auto Design: “Bij Škoda is design een wezenlijk onderdeel van de merkidentiteit en één van de belangrijkste succesfactoren. De doorontwikkeling van belangrijke optische elementen is zowel een veeleisende als spannende taak. Daarom zijn mijn team en ik verheugd vooruit te kunnen blikken op het eerste Škoda-model dat de nieuwe Modern Solid designtaal als basis heeft, inclusief de Tech-Deck Face en een stoerdere overall look. Bovendien is het de eerste auto in ons gamma met de Škoda-signatuur op de motorkap. De gloednieuwe Elroq is met recht een nieuw geluid van Škoda en is een echte eyecatcher.”

Nieuw front met Škoda-signatuur en Tech-Deck Face 

Het front van de Škoda Elroq wordt gekenmerkt door het gedeelde koplampdesign. Het smallere bovendeel loopt naadloos over in de zijschermen. De Škoda-signatuur komt nu prominent naar voren op de motorkap, wat de merkidentiteit van Škoda weerspiegelt. De innovatieve Tech-Deck Face biedt een moderne en herkenbare interpretatie van de traditionele Škoda-grille, met een vlakker en breder ontwerp. Grote wielen versterken de robuuste uitstraling van de auto, terwijl geavanceerde LED-matrixkoplampen de opvallende look van de Elroq compleet maken.

Innovatief design meets MEB-technologie

Na de Enyaq en Enyaq Coupé wordt de Elroq het derde model van Škoda dat op het modulaire elektrische MEB-platform van de Volkswagen Groep staat. De compacte SUV krijgt een ruim interieur en tal van praktische mogelijkheden, in lijn met de focus van Škoda op comfort en functionaliteit. De wereldpremière van de Škoda Elroq staat gepland voor dit najaar. Daarmee luidt de elektrische tegenhanger van de Karoq een omvangrijk e-mobiliteitsoffensief van de Tsjechische autofabrikant in, met zes nieuwe elektrische modellen gedurende de komende jaren.

Skoda Elroq

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.