Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Skoda Kodiaq mobiel

Škoda toont exterieurschetsen nieuwe Kodiaq

Wereldpremière op 4 oktober om 18.45 uur

Dynamiek en Innovatie in Moderne Solid Stijl

Een week voor zijn officiële wereldpremière heeft Škoda de eerste exterieurschetsen van de volledig nieuwe Kodiaq onthuld. De afbeeldingen onthullen een krachtig en aantrekkelijk ontwerp met opvallende kenmerken. Tot de hoogtepunten behoren een robuuste voorzijde, markant hoekige wielkasten, wielmaten variërend van 17 tot 20 inch en een stoere achterbumper. Een eyecatcher zijn de koplampen van de tweede generatie TOP LED Matrix.

Modern Solid Design voor Praktische Elegantie

"De nieuwe Kodiaq is modern en dynamisch, met opvallende en onderscheidende looks. In lijn met onze filosofie van 'vorm volgt functie', hebben we de eerste elementen van onze toekomstige designtaal 'Modern Solid' al in het ontwerp van de Kodiaq geïntegreerd. Het ontwerp benadrukt duidelijk de praktische eigenschappen van het model, terwijl de dynamische vormen zorgen voor nog betere aerodynamische eigenschappen", verklaart Oliver Stefani, hoofd Škoda Design.

Opvallend Design en Grootse Innovatie

De nieuwe Kodiaq combineert een opvallend ontwerp met grotere afmetingen die suggereren dat er nog meer interieurruimte is. De imposante SUV kenmerkt zich door een scherp gelijnde motorkap, hoekige wielkasten en wielopties tot zelfs 20 inch. Een bijkomend visueel hoogtepunt is de optionele D-stijlafwerking in de unieke kleur Dark Chrome.

Op de Kodiaq maken de TOP LED Matrix-koplampen van de tweede generatie hun debuut. Aan de achterzijde strekken opvallend brede C-vormige lichtunits zich uit naar het midden van de achterklep. Onder deze lichten verbindt een rode band de twee achterlichtclusters, terwijl de robuuste achterbumper het ontwerp van de Kodiaq versterkt. Een nieuwe Škoda-signatuur in het midden van de achterklep rondt het ontwerp op een kenmerkende wijze af.

Mis de wereldpremière van de nieuwe Kodiaq niet, die op 4 oktober vanaf 18.45 uur live te volgen is op Škoda Storyboard en het YouTube-kanaal van Škoda.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.