Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Visual_-_Pon_Dealer_Amersfoort_SKODA_Premium_Dealer_van_het_Jaar_-_2022_-_BLOK

14 maart 2024

Pon Center Amersfoort Škoda Premium Dealer van het Jaar 2022

Vorig jaar sleepte Pon Center Amersfoort de Škoda-dealer van het Jaar 2021 award nog in de wacht en ook dit jaar zijn zij weer in de prijzen gevallen. Pon Center Amersfoort heeft dit jaar namelijk de tweede plek behaald tijdens de Škoda-dealer van het Jaar verkiezingen en mag zich daarmee Škoda Premium Dealer van het jaar 2022 noemen. Een fantastische prestatie waar wij ontzettend trots op zijn en die uiteraard niet mogelijk was geweest zonder het vertrouwen van onze geweldige klanten!

Dealer van het Jaar-verkiezing

Met de Dealer van het Jaar-verkiezing stimuleert Škoda zijn dealers het beste uit zichzelf te halen om klanten topproducten én service van het hoogste niveau te bieden. Škoda streeft naar tevreden klanten die het merk trouw blijven, zowel in de showroom als in de werkplaats. De afgelopen twaalf maanden beoordeelde Škoda de dealerorganisatie op al deze elementen. Pon Center Amersfoort scoorde op alle onderdelen overtuigend heeft daarmee de tweede plek behaald van de Dealer van het Jaar-verkiezing en mag zich daarmee een jaar lang Škoda Premium Dealer van het Jaar 2022 noemen.

Het winnen van deze prijs is een super prestatie waar we als team heel erg trots op zijn en die zonder onze fantastische klanten uiteraard niet mogelijk was geweest! Wij willen jullie daarom ontzettend bedanken voor deze waardering!

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.