Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

14 maart 2024

Superheld onder de bedrijfswagens: Crafter met Hero Pakket

In het Hero-pakket voor de Crafter komt alles samen.

Het Hero Pakket Brengt Stijl, Sportiviteit en Comfort Voor Ondernemers

De Crafter biedt ondernemers elke dag en voor elke klus ruimte, veelzijdigheid, betrouwbaarheid en comfort. Met het nieuwe Hero Pakket krijgt ook persoonlijke smaak alle ruimte. Met onder andere het sportieve styling- en Red line-pakket, lichtmetalen velgen of eco-leder bekleding creëren ondernemers een Crafter waar je mee voor de dag kunt komen: stijlvol, sportief én supercomfortabel.

Sportieve Looks en Rode Accenten Laten Zien Wie de Baas Is!

In het Hero-pakket voor de Crafter komen alle elementen samen. Het Styling-pakket voegt een extra sportieve touch toe met speciale voor- en achterspoilers, sidebars en zwarte logo's. Het Red line-pakket complementeert deze sportieve uitstraling met opvallende rode accenten in de grille, op de buitenspiegels en boven de voorste mistlampen. De rode striping langs de flanken trekt eveneens de aandacht, samen met de sportieve zwarte lichtmetalen velgen (17 inch) die de krachtige uitstraling nog verder benadrukken.

Stijlvol comfort

De Crafter, uitgerust met het Hero Pakket, biedt niet alleen een krachtige uitstraling maar ook maximaal comfort. Voor het interieur is er de keuze voor diervrij en zeer slijtvast eco-leder, compleet met subtiele rode afwerkingstiksels. Zelfs het stuur is voorzien van verfijnde rode details. De royale zonneklep komt goed van pas bij een laagstaande zon, waardoor je stijlvol en uiterst comfortabel naar elke klus kunt rijden.

Voor elke Crafter

Een Crafter met het Hero Pakket vervult gewoonweg al je wensen. Dit stijlvolle en sportieve pakket is beschikbaar in combinatie met alle beschikbare motoropties. De Crafter met Hero Pakket is al beschikbaar vanaf € 39.817 (inclusief montage, exclusief BTW). Natuurlijk kan het Hero Pakket ook worden opgenomen in een Financial Lease-betaling. Met een rentepercentage van 7,9% en een looptijd van 60 maanden bedraagt de maandelijkse prijs voor het pakket slechts € 80.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.