Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
ID.7 Tourer 1ST Edition

ID.7 Tourer 1ST Edition; ruimste elektrische stationwagon

Alle luxe standaard, inclusief diverse optiepakketten, trekhaak en warmtepomp 

Ontdek de Exclusieve Volkswagen ID.7 Tourer 1ST Edition

De ruime Volkswagen ID.7 Tourer wordt nu aangeboden in een exclusieve 1ST Edition, compleet uitgerust met alle luxe extra's. Deze speciale editie combineert de ruimte van de nieuwe ID.7 Tourer met de verfijnde uitrusting van een luxe limited edition. Slechts 140 exemplaren van de ID.7 Tourer 1ST Edition zijn beschikbaar in Nederland, met een startprijs vanaf € 64.990*.

Elegantie en ruimte

De elegant gelijnde ID.7 Tourer is de grootste elektrisch aangedreven stationwagon op de markt. Hij biedt veel ruimte, comfort en verfijning voor vijf inzittenden en zijn bagageruimte is een attractie op zich. Het volume ervan kan variëren van 605 - 1.170 liter. Dankzij het standaard 77 kWh-accupakket is de ID.7 Tourer 1ST Edition goed voor een zorgeloze range tot zelfs 569 km**. Snelladen kan met een laadvermogen tot 175 kW.

All-in

De ID.7 Tourer 1ST Edition biedt alles wat je van een luxe limited edition mag verwachten. Standaard uitgerust met 20 inch lichtmetalen velgen, LED Matrix-koplampen met een lichtstrip in de grille, dynamische LED-achterlichten en een slim panoramadak met smartglass. Binnenin geniet je van Ergo-Active stoelen met verwarming, ventilatie en massage, een Harman Kardon sound system, sfeerverlichting met 30 kleuropties en geluidsisolerende ramen. Handige extra's zoals een elektrisch inklapbare trekhaak en een easy open/close achterklep maken het gebruiksgemak compleet. Het standaard Comfort Pakket omvat onder andere Navigatie Discover Pro, terwijl Dynamic Chassis Control zorgt voor een perfecte balans tussen comfort en dynamiek. Met de warmtepomp wordt maximale efficiency gegarandeerd.

Limited: 140 exemplaren voor Nederland

De ID.7 Tourer 1ST Edition is momenteel direct uit voorraad leverbaar voor een scherpe prijs vanaf € 64.990*. Vergelijkbaar uitgerust kost een standaard ID.7 Pro Business met alle extra's en optiepakketten € 4.250 meer. Maar wees er snel bij, want slechts 140 exemplaren zijn beschikbaar. Deze exclusieve aanbieding maakt het mogelijk om als een van de eersten in Nederland met deze elektrische stationwagon te rijden.

DISCALIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage. 

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.