Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Volkswagen ID.7 GTX hero mobiel

ID.7 GTX: Sportiviteit gegarandeerd met 250 kW/340 pk en elektrische 4MOTION

Stap in de toekomst van elektrisch rijden met de ID.7 GTX

Volkswagen onthulde enkele maanden geleden de ID.7 Tourer GTX als het vlaggenschip van de elektrische ID.-familie. Dankzij een krachtige aandrijflijn met twee elektromotoren, 250 kW/340 pk systeemvermogen en 4MOTION vierwielaandrijving, werd dit model direct een icoon. Nu breiden we de GTX-lijn verder uit met de introductie van de ID.7 GTX.

Ongeëvenaarde Prestaties

De nieuwe ID.7 GTX heeft twee elektromotoren: een 80 kW motor voor de vooras en een 210 kW motor voor de achteras. Dit zorgt voor indrukwekkende vierwielaandrijving en een totaal vermogen van 250 kW/340 pk. Accelereren van 0 naar 100 km/u doe je in minder dan 6 seconden, met een elektronisch begrensde topsnelheid van 180 km/u.

Geavanceerd 86 kWh Accupakket

Met het nieuwe 86 kWh lithium-ion accupakket bereik je een verwachte actieradius van circa 600 kilometer. Snelladen tot 200 kW betekent dat je het accupakket van 10-80% kunt opladen in minder dan 30 minuten onder ideale omstandigheden.

Rijplezier en Gebruiksgemak

De ID.7 GTX biedt niet alleen krachtige prestaties, maar ook optimaal rijplezier. De 4MOTION vierwielaandrijving zorgt voor een variabele verdeling van de aandrijfkracht, en met standaard elektronische sperdifferentiëlen (XDS+) geniet je van maximale tractie. Het hogere trekgewicht van 1.200 kg en de progressive steering maken elke rit een genot. Verschillende rijmodi, van comfortabel tot dynamisch, zijn beschikbaar, en optioneel kun je kiezen voor Adaptive Chassis Control (DCC).

Sportief Uiterlijk

Met specifieke GTX-accenten zoals een nieuwe bumper, een honingraatgrille, hoogglans zwarte carrosserie-elementen en 20 inch 'Skagen' lichtmetalen velgen (21 inch optioneel), heeft de ID.7 GTX een sportieve uitstraling. Standaard IQ.Light LED matrixkoplampen en verlichte Volkswagen-logo's voor en achter maken de look compleet. De dagrijverlichting in pijlpuntvorm en een optioneel groot panoramisch glazen dak met smart glass voegen extra flair toe.

Luxe Interieur

Binnenin biedt de ID.7 GTX een sportieve luxe ambiance. Verwarmde sportstoelen, bekleed met stof en ArtVelours, zijn voorzien van een GTX-logo en rode stiksels. Ook het multifunctionele sportstuur heeft rode accenten. Standaarduitrusting omvat onder andere een augmented reality head-up display, ambienteverlichting in 30 kleuren, Climatronic airconditioning met twee zones, keyless access en een alarmsysteem.

Innovatieve Technologie

De nieuwe IDA stemassistent reageert op natuurlijk taalgebruik en biedt binnenkort ChatGPT-integratie. Of je nu auto-instellingen wilt aanpassen of algemene vragen hebt, IDA staat voor je klaar.

Wellness voor Onderweg

Met de nieuwe Wellness-app geniet je tijdens elke rit van extra comfort. Of je nu kiest voor Fresh Up, Calm Down of Power Break, de app past de ambienteverlichting, het geluidsvolume, de airconditioning, stoelmassage en ventilatiefuncties, en het panoramadak aan.

Veiligheid en Assistentie

De ID.7 GTX is uitgerust met hoogwaardige assistentiesystemen voor een comfortabele en veilige rit. Optioneel kun je kiezen voor Park Assist Plus met geheugenfunctie, terwijl standaard systemen zoals Lane Assist, Adaptive Cruise Control (ACC), Emergency Assist en Side Assist (dodehoekwaarschuwing) bijdragen aan je veiligheid. Car2X-technologie zorgt voor real-time communicatie met andere voertuigen en infrastructuur.

Beschikbaarheid en Prijzen

Net als de ID.7 Tourer GTX wordt de nieuwe ID.7 GTX deze zomer in Nederland verwacht. De prijzen worden eind juni bekendgemaakt bij de start van de voorverkoop.

Disclaimer

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties en andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen zijn consumentenadviesprijzen. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * De genoemde actieradius is een theoretische maximale waarde volgens de WLTP testsystematiek en kan variëren door verschillende factoren.

Maak je klaar voor de toekomst met de nieuwe Volkswagen ID.7 GTX – de perfecte combinatie van sportiviteit, luxe en innovatie.