Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Aluca bedrijfswageninrichting 22

Pon Center Bedrijfswageninrichting 

Maatoplossingen voor alle bedrijfswagens 

Bedrijfswageninrichting op maat

Bij Pon Center richten wij ons op het leveren van maatwerkoplossingen voor ondernemers met bedrijfswagens. Wij begrijpen dat een goed georganiseerde en functionele bedrijfswagen van essentieel belang is voor een efficiënte bedrijfsvoering. Om die reden werken wij samen met Aluca, onze vaste partner op het gebied van bedrijfswageninrichting.

Onze vaste partner Aluca

Aluca staat bekend om haar hoogwaardige, duurzame en functionele inrichtingen voor bedrijfswagens. Door gebruik te maken van lichtgewicht aluminium en slimme opbergoplossingen, zijn de inrichtingen van Aluca zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk. Daarnaast biedt Aluca verschillende opties voor maatwerk, zodat de inrichting volledig aangepast kan worden aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Altijd een oplossing op maat

Bij Pon Center zijn we er trots op dat we onze klanten kunnen voorzien van op maat gemaakte bedrijfswageninrichtingen van topkwaliteit. Door onze samenwerking met Aluca, zijn wij in staat om de meest geschikte oplossing te bieden voor elke bedrijfswagen en voor elk type bedrijf. Of het nu gaat om een kleine bestelwagen voor het leveren van pakketten, of een grote bedrijfswagen voor het transport van bouwmaterialen, wij zorgen voor een functionele en georganiseerde inrichting die bijdraagt aan een efficiënte bedrijfsvoering.

Ontdek de mogelijkheden

Onze ervaren en deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de juiste bedrijfswageninrichting. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en voordelen van Aluca bedrijfswageninrichting en maken graag een ontwerp op maat. 

Maak kennis met onze bedrijfswageninrichting oplossingen

Aluca kastensysteem

Met Aluca's kastensysteem kan jouw bedrijfswagen omgetoverd worden tot een efficiënt ingerichte mobiele werkplaats. Dit modulaire systeem maakt het mogelijk om je bedrijfswagen naar wens in te richten. Of je nu behoefte hebt aan opbergvakken voor klein gereedschap of afsluitbare lades voor grote onderdelen, alles is mogelijk. Als je vaak op verschillende locaties werkt en je gereedschap en onderdelen mee moet nemen, zijn er losse opbergkoffers beschikbaar die gemakkelijk vanuit jouw bedrijfswagen meegenomen kunnen worden. Wij denken graag met je mee om jouw bedrijfswagen optimaal en efficiënt in te richten voor het beste gebruiksgemak.

Aluca Dimension2 onderladesysteem

Met het Aluca Dimension2 onderladesysteem krijgt jouw bedrijfswagen een dubbele bodem. Het grote voordeel van dit systeem is dat de lades zowel aan de achterkant als aan de zijkanten uitgetrokken kunnen worden. Hierdoor blijft de inrichting te allen tijde toegankelijk, zelfs wanneer de laadruimte volledig is beladen. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal blijft de inrichting bereikbaar, ongeacht de belading van de laadruimte. De Aluca Dimension2 lades worden op maat gemaakt en onze adviseurs vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden die er zijn.

Aluca BOXXen

Aluca BOXXen bieden de perfecte oplossing om al jouw gereedschappen en hulpmiddelen overzichtelijk op te bergen in je bedrijfswagen. Van standaard modules tot volledig op maat gemaakte BOXXen, Aluca biedt het allemaal. Heb je behoefte aan maatwerk of wil je meer informatie over onze producten? Neem gerust contact op met onze adviseurs, zij vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden.

Advies op maat

Wil jij graag advies op maat? Laat je gegevens achter en onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Heb je vragen? Neem contact met ons op!