Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
ID.7 Tourer hero tel

Preview van de toekomstige Volkswagen ID.7 Tourer

Ontdek de eerste foto's en de nieuwe naam

Volkswagen's ID.7 Tourer Elektrificeert de Ruimte!

Volkswagen onthult de eerste beelden van de nog steeds gecamoufleerde estate-variant van hun elektrische vlaggenschip, voorheen bekend als ID.7, nu met de nieuwe naam: ID.7 Tourer. Dit veelzijdige model, dat in 2024 zijn debuut maakt in Europa, belooft een ruim interieur te combineren met indrukwekkende efficiëntie. In de komende maanden zal Volkswagen het definitieve ontwerp van de ID.7 Tourer onthullen.

Volkswagen's ID.7 Tourer Werpt Zijn Schaduw Vooruit!

Volkswagen staat wereldwijd bekend als een van de meest succesvolle fabrikanten van stationwagens. Al ruim zestig jaar lang heeft het merk praktische modellen geïntroduceerd die tot op heden bekend stonden als de Variant of Shooting Brake (in het geval van de Arteon). Nu werpt Volkswagen met de nieuwe ID.7 Tourer een eerste blik op zijn allereerste volledig elektrische stationwagen, gepland voor zijn debuut in 2024.

Elegantie in Herfsttinten en Ruimtelijk Ontwerp

Het gestroomlijnde ontwerp van de ID.7 limousine, momenteel gelanceerd in Europa, vormt de basis voor de ID.7 Tourer. Met een zeer aerodynamische carrosserie en een Cw-waarde van 0,242, behoudt de verlengde hatchback-versie zijn elegante en krachtige uitstraling, zelfs onder unieke camouflage in herfstkleuren.

De camouflagefolie is geïnspireerd op de meerlaagse lak van de ID.7 limousine, eerder onthuld op de CES in Las Vegas. Deze keer is de camouflage ontworpen in de stijl van een 'Indian Summer', waarbij QR-codes naadloos opgaan in het herfstige ontwerp.

Met korte overhangen en een lange wielbasis biedt de ID.7 Tourer royaal veel ruimte. Met vijf passagiers aan boord biedt de bagageruimte maximaal 545 liter, gemeten tot de hoogte van de achterbank. Neergeklapt kan de laadruimte, bijna twee meter lang, zelfs toenemen tot een indrukwekkende 1.714 liter.

Gebaseerd op het MEB-platform van de Volkswagen Groep, profiteert de ID.7 Tourer van de voordelen van een modulair systeem met korte overhangen en lange wielbasis. Hierdoor ontstaat het karakter van een elegante sportwagen, gecombineerd met een ruimtelijk gevoel en aanzienlijke bagageruimte. De productie van de ID.7 Tourer vindt, net als die van de ID.7, plaats in de Volkswagen-fabriek in Emden, Duitsland. Na de ID.4 is dit het tweede MEB-model dat wordt gebouwd in het noordwesten van Duitsland, net over de grens bij Groningen.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.