Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Volkswagen ChatGPT hero mobiel

2 juli 2024

Ervaar de toekomst van autorijden met ChatGPT in jouw Volkswagen

Een baanbrekende innovatie voor een moeiteloze rijervaring

We zijn verheugd om de integratie van ChatGPT in de nieuwste Volkswagen-modellen aan te kondigen. Deze geavanceerde technologie, naadloos geïntegreerd met de IDA-spraakassistent, brengt een scala aan nieuwe mogelijkheden die jouw rijervaring transformeren.

Intuïtieve interactie met natuurlijke taal

Vergeet complexe commando's en frustrerende menu's. Met ChatGPT kun je moeiteloos communiceren met jouw Volkswagen in normale, alledaagse taal. Stel vragen over bezienswaardigheden, ontvang updates over sportwedstrijden, of laat je navigatie-instructies voorlezen - allemaal met een simpele spraakopdracht.

Toegankelijk voor iedereen

Deze baanbrekende technologie is beschikbaar op alle Volkswagen-modellen met het nieuwste MIB-infotainmentsysteem, inclusief de ID.-familie, de nieuwe Golf, Tiguan en Passat. Bestaande Volkswagen Connect/Connect Plus-gebruikers kunnen direct profiteren van ChatGPT, zonder extra apps of accounts.

Ongeëvenaarde privacybescherming

We nemen jouw privacy uiterst serieus. ChatGPT heeft geen toegang tot voertuiggegevens en vragen en antwoorden worden onmiddellijk gewist. Je kunt de online spraakassistent te allen tijde uitschakelen in de instellingen.

Ervaar de toekomst, vandaag nog

Stap in de toekomst van autorijden met ChatGPT. Ontdek hoe deze innovatieve technologie jouw rijervaring intuïtiever, veiliger en plezieriger maakt. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.