Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Header VW models vert

Volkswagen modellen

Welk Volkswagen model past het best bij jou?

Alle Volkswagen modellen

Elektrische Volkswagen modellen

Elektrisch rijden is de toekomst en bij Volkswagen hoef je daar niet op te wachten. Sinds 2020 beschikt Volkswagen over de 100% elektrische ID. Family lijn. De ID.3, ID.4 en de ID.5 en daar komen elk jaar nieuwe modellen bij.  Ervaar het nieuwe rijden en stap in een Volkswagen ID.
 

Volkswagen SUV's

Van de stadse T-Cross tot de krachtige Tiguan en de elektrische ID.4: de grootste keuze in SUV’s vind je bij ons. Reken er dus maar op dat er een SUV voor jou tussen zit. Het voetbalteam van je kids mee? Past precies. Je net geshopte garderobe vervoeren? Past perfect. En met de caravan op pad? Past ook. Want ja, een Volkswagen SUV past écht iedereen.

Volkswagen hybride modellen

Wil je het beste van twee werelden? Geniet dan van de plug-in hybrides van Volkswagen. Zo combineer je elektrisch rijden met een traditionele verbrandingsmotor en profiteer je van veel vermogen en toch een laag verbruik.

Volkswagen Stationwagens

Super veelzijdig en lekker groot! Een stationwagen biedt meer ruimte dan de gemiddelde auto. Kenmerkend voor de stationwagen is de ruime en makkelijk toegankelijke kofferbak. Het praktische model is perfect voor gebruik met werk en gezin.  

Volkswagen Hatchbacks

Aan ruimte geen gebrek! Een hatchback is een carrosserievorm, net als bijvoorbeeld een sedan of een stationwagen. Kenmerkend is dat het voorste deel - waar de bestuurder en bijrijder zitten - bereikbaar is via de kofferbak. Bij dit type auto is het dus mogelijk om de achterbanken weg te klappen, om op die manier meer ruimte te creëren. Compact, veelzijdig en toch ruim!

 

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.