Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
id.buzzpro2

ID. Buzz Pro Advantage nu uit voorraad leverbaar vanaf € 57.490

Lange versie van de ID. Buzz met plaats voor zeven komt eraan

ID. Buzz gaat groots in Nederland

Sinds zijn introductie eind vorig jaar is de ID. Buzz een groot succes, ook in Nederland. De ID. Buzz Cargo is al geruime tijd marktleider in de klasse voor elektrische bedrijfswagens. Begin volgend jaar wordt ook de personenversie met lange wielbasis leverbaar, met naar keuze 5, 6 of 7 zitplaatsen. Deze krijgt dan ook meteen de nieuwe aandrijflijn met 201 kW (286 pk) uit de ID.7 en een grotere actieradius. Bovendien is de lange versie optioneel leverbaar met een groter accupakket van 86 kWh. Volkswagen Nederland grijpt deze vernieuwingen aan om de huidige ID. Buzz extra aantrekkelijk aan te bieden. Tijdelijk is de ID. Buzz leverbaar als rijk uitgeruste Pro Advantage met maar liefst € 10.000 klantvoordeel. Deze uitvoering is alleen uit voorraad leverbaar, tot het einde van dit jaar. De korte variant van de ID. Buzz blijft ook volgend jaar in het modelaanbod; alle nieuwe modellen zijn naar verwachting vroeg in het voorjaar van 2024 te bestellen.

Veel ruimte en veelzijdigheid

De verlengde versie van de ID. Buzz strekt zich uit over een indrukwekkende lengte van 4,96 meter (in vergelijking met de reguliere ID. Buzz van 4,71 m) en pronkt met een royale wielbasis van 3,24 meter (ten opzichte van de ID. Buzz met 2,99 m). Hoewel de hoogte (1,93 m) en breedte (1,99 m) onveranderd blijven, wordt de extra lengte van het nieuwe model visueel verdeeld over de bredere schuifdeuren (+19,2 cm) en 5,8 centimeter extra ruimte tussen de C-stijlen en de achterwielen.

De ID. Buzz met lange wielbasis biedt flexibiliteit in zitopstellingen, beschikbaar als vijfzitter (2/3 met verstelbare rugleuning van de verschuifbare achterbank), zeszitter (2/2/2; individuele stoelen op de tweede rij), en zevenzitter (2/3/2 met neerklapbare en uitneembare achterste stoelen). Met een indrukwekkend maximaal laadvolume van 2.469 liter is er voldoende ruimte voor diverse behoeften. In de vijfzitsconfiguratie is 1.340 liter beschikbaar, zelfs met alle zeven zitplaatsen in gebruik blijft er nog steeds 306 liter over.

Aantrekkelijke Advantage-voorraadmodellen

Vanaf het voorjaar van 2024 wordt de langere variant van de ID. Buzz vervaardigd in de Duitse stad Hannover. De prijzen en verdere specificaties zullen bekend worden gemaakt in aanloop naar de officiële marktintroductie. Voor diegenen die niet kunnen wachten, biedt Volkswagen nu aantrekkelijke Pro Advantage-voorraadmodellen gebaseerd op het huidige ID. Buzz-model. Deze uitvoering is uitgebreid uitgerust en is beschikbaar vanaf € 57.490*. Een extra voordeel is dat de Advantage-modellen direct beschikbaar zijn uit voorraad.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.