Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Wagenpark - Hero Mobile

Wagenparkbeheer

Inzicht in jouw wagenpark

Alles onder controle

Als wagenparkbeheerder is controle en beheer essentieel. Pon Center Lease voorziet wagenparkbeheerders in diverse handige tools om dit mogelijk te maken.

Lease offerte

De ene leasevorm is de andere niet. De leasevorm die bij jou past, heeft alles te maken met jouw specifieke (bedrijfs)situatie. We bieden je alle mogelijke vormen van autolease afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Fleetplatform 

Met het Fleetplatform kan je als berijder zelf een leaseauto configureren, het leasetarief bereken en het leasevoorstel indienen bij de wagenparkbeheerder. Daarnaast kan je alle autoconfiguraties van je berijders bekijken, goedkeuren en indienen. 

Fleetinformatie

Alle gegevens van jouw medewerkers inzien en wijzigen in een overzichtelijk en transparant managementinformatiesysteem? Dat kan gemakkelijk met de wagenpark beheer omgeving van VWPFS. Beheer alle zaken rondom jouw wagenpark snel en eenvoudig.

Brandstofbeheer

Er zijn diverse mogelijkheden en oplossingen met betrekking tot het opnemen van brandstof in het leasecontract. Klik op onderstaande button en ontdek de mogelijkheden.

Digitale facturatie

Het online bekijken, analyseren, archiveren en inboeken van je facturen. Daarnaast kan je eenvoudig online vragen over de factuur stellen. 

Vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Vragen over onze zakelijke oplossingen? Wij helpen je graag verder!