Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Schade hero 1

ASCA Autoschade

Snel en vakkundig herstel van je schade

Schade! En nu?

Als geen ander weten wij dat autoschade bijzonder vervelend is en juist daarom ontzorgen wij je vanaf het eerste moment. Zo zorgen wij voor vervangend vervoer en helpen wij je met het nodige papierwerk. Daarnaast regelen wij de financiële afhandeling en onderhouden wij het contact met de verzekering. Onze werkplaatsen in Amersfoort en Nijkerk beschikken over alle middelen om jouw auto weer als nieuw de weg op te laten gaan. 

Schade melden

Schade aan je auto is al vervelend genoeg. Juist daarom willen wij je zo snel mogelijk kunnen helpen. Vul ons schade formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Autoschade 

Even de concentratie weg en het is zo gebeurd. Gelukkig heeft ASCA wel een scherpe blik en kun je bij ons altijd rekenen op de beste service. Wij doen er alles aan om jouw te ontzorgen en je weer op weg te helpen.

Werkwijze van ASCA autoschade 

Het herstellen van autoschade bestaat uit een aantal verschillende stappen. Lees meer over hoe ASCA te werk gaat. 

SmartRepair 

ASCA heeft zich gespecialiseerd in alternatieve reparatiemethodes. Dit slimme schadeherstel (SmartRepair) kan op verschillende manieren worden toegepast. De kosten kunnen met SmartRepair veel lager gehouden worden dan een normale reparatie. We herstellen hierbij onderdelen, in plaats van deze te vervangen. Hierdoor wordt ook nog eens het milieu minder belast.

Ruitschade

Wist je dat ook de ruiten een essentieel onderdeel van de autoconstructie vormen? Een nieuwe ruit moet daarom worden vastgelijmd volgens een speciale methode en met door de fabriek ontwikkelde lijmsoorten. Je kunt dit het beste laten doen door ASCA, jouw schadeherstelbedrijf.

Vervangend vervoer

Het gebruik van vervangend vervoer is meestal noodzakelijk. Zeker wanneer het schadeherstel wat langer duurt. Uiteraard bieden wij je graag een passende oplossing aan.

Moderne Technieken

Wij kunnen elk merk herstellen conform de fabrieksnormen. Onze expertise strekt zich ook uit over alle elektronica, zoals veiligheidssystemen, airbags en kreukelzones. Wij zorgen ervoor dat na het schadeherstel alle techniek weer 100% in orde is.

Exacte kleuren

ASCA heeft meerdere spuitcabines waarin jouw auto in exact de juiste kleur gespoten wordt. Alle kleuren van elk merk zijn bij ons beschikbaar. Als een kleur onbekend is, kunnen onze vakmensen deze namaken met 100% nauwkeurigheid.

Schade hero 2

Verzekeringsmaatschappijen

Wij werken samen met de volgende verzekeringsmaatschappijen: BOVAG, Univé, Schadegarant, Aegon, Avéro Achmea, Centraal Beheer, FBTO, Interpolis

Merkzeker

MerkZeker schadeherstel staat voor kwaliteit en veiligheid en waarborgt dat ASCA, ondanks de toenemende complexiteit en technologische ontwikkelingen, in staat is om voertuigen voor de volle 100% te herstellen. Dit is exclusief voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens. Na schadeherstel wordt ook een Merkgarantiebewijs overhandigd.

Merkzeker Schade

ASCA Autoschade