Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi Q4 45 e-tron

Q4 45 e-tron quattro al vanaf € 49.990

De scherpst geprijsde Q4 e-tron

Audi Q4 45 e-tron: scherper geprijsd dan ooit!

De vernieuwde Audi Q4 45 e-tron is aantrekkelijker dan ooit. Audi introduceert de vernieuwde Q4 45 e-tron SUV en Sportback, beide uitgerust met een nieuwe, efficiëntere aandrijflijn en optioneel met achterwiel- of quattro vierwielaandrijving. Nu scherper geprijsd dan ooit: tijdelijk is de SUV verkrijgbaar vanaf €49.990. Daarmee is deze versie toegankelijker dan ooit en de scherpst geprijsde Q4 e-tron op dit moment. Profiteer direct!

Snel laden

De keuze voor de Q4 45 e-tron quattro is nu eenvoudiger en toegankelijker dan ooit. Uitgerust met quattro-aandrijving en een krachtig 77 kWh accupakket, biedt deze Audi indrukwekkende voordelen, waaronder de mogelijkheid om van 10% naar 80% op te laden in slechts 28 minuten. Hierdoor ben je snel weer onderweg. Nu extra scherp geprijsd!

Gelimiteerde oplage 

De Q4 45 e-tron met quattro vierwielaandrijving is nu verkrijgbaar in een beperkte oplage en is nog nooit zo toegankelijk geweest. Dit is momenteel de meest betaalbare versie van de Q4 e-tron. Audi biedt deze quattro-variant zoals altijd aan in drie aantrekkelijke en complete uitvoeringen: Edition, Advanced Edition en S Edition. De S Edition combineert de luxe van Audi met de sportiviteit van de S line. Wees er snel bij, want de Audi Q4 45 e-tron quattro is slechts beperkt beschikbaar!

Assistentiepakket Plus tijdelijk voor € 500,-

Speciaal voor de Audi Q4 45 e-tron quattro heeft Audi het Assistentiepakket Plus tijdelijk extra aantrekkelijk geprijsd. Voor een meerprijs van slechts €500 (normaal €1.195) biedt dit pakket parkeerhulp voor en achter, een achteruitrijcamera, adaptive cruise control en Audi lane departure warning.

Dit zijn de highlights van de Q4 e-tron
 

Vragen over deze actie? 

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag! 

DISCLAIMER

 *Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en exclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
**Op basis van 24 maanden en 10.000 km. Geldig op geselecteerde voorraad. 
***De Private Lease actieprijs geldt voor de nieuwe Audi Q4 e-tron en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig tot en met 30 september 2024, zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Meer informatie m.b.t. BKR vind u hier. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

Audi A3 Private Lease actie bij Pon Center
Voor meer informatie zie: https://privatelease.audi.nl/informatie

Zie voor algemene verkoopinformatie www.poncenter.nl/algemene-verkoopinformatie