Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi A6 Limousine TFSI e - Slider 6

Audi A6 Limousine TFSI e

Atletisch design

Prijzen

Kopen vanaf

€ 72.030

Prijzen

Kopen vanaf

€ 72.030

Zijn tijd vooruit

De Audi A6 Limousine TFSI e heeft een efficiënte plug-in hybrideaandrijving, een toonaangevend bedieningsconcept en een atletisch design.

A6 Limousine TFSI e - Content 4

Dubbele kracht 

In de Audi A6 Limousine TFSI e draait het om efficiëntie, mogelijk door de vooruitstrevende combinatie van een benzinemotor en elektrokracht.

Motor van vooruitgang

In de Audi A6 Limousine TFSI e rijdt u kortere ritten veelal volledig elektrisch. Langere ritten begint u elektrisch, waarna u profiteert van het uithoudingsvermogen van de benzinemotor.

De auto levert maatwerk

De Audi A6 Limousine TFSI e combineert de voordelen van stil en lokaal emissievrij elektrisch rijden met de kenmerkende Audi-dynamiek die u met een benzinemotor associeert

Dit zijn de highlights van de A6 Limousine TFSI e

Audi A6 Limousine TFSI e - Slider 8

Welke Audi A6 Limousine TFSI e past het best bij jou?

Uitvoeringen van de A6 Limousine TFSI e

A6 Limousine TFSI e - Content 5

Ervaar de A6 Limousine TFSI e zelf

De Audi A6 Limousine TFSI e in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

A6 Limousine TFSI e - Content 3

Schoolvoorbeeld van efficiënt werken

De warmtepomp van de klimaatregeling benut de restwarmte van de elektrische aandrijflijn voor het op temperatuur brengen van het interieur. Deze component komt de elektrische actieradius ten goede. 

A6 Limousine TFSI e - Content 1

Kies uit vier rijstanden

Selecteer EV om alleen elektrisch te rijden. Met Hold bewaar je de stroomvoorraad voor een later moment, bijvoorbeeld een milieuzone in de stad. Met Charge voeg je wat extra kW's aan de accu toe. In de Hybrid-stand regelt de auto alles zelf en heb je geen omkijken naar de techniek. 

A6 Limousine TFSI e - Content 2

Overzichtelijk

De aantrekkelijke Audi virtual cockpit, een high-res digitaal instrumentarium, toont alle belangrijke autoinformatie. Zo weet je precies hoe het is gesteld met de stroomvoorraad, de elektrische actieradius en andere waarden van de plug-in hybrideaandrijving. 

Bekijk de Audi A6 Limousine TFSI e bij Pon Center!

Een sportief design is standaard bij de Audi A6 Limousine TFSI e. Kom hem bekijken bij Pon Center. 

Direct een A6 Limousine TFSI e rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi A6 Limousine TFSI e te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi A6 Limousine TFSI e zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi A6 Limousine TFSI e en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.