Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

De nieuwe Q6 e-tron

Overtreft alle verwachtingen

Prijzen

Kopen vanaf

€ 77.950

Prijzen

Kopen vanaf

€ 77.950

De nieuwe, volledig elektrische Audi Q6 e-tron is onthuld

De Q6 e-tron blinkt uit in alles. Het is het eerste productiemodel van Audi op het Premium Platform Electric (PPE) en is voorzien van revolutionaire technologie, infotainment en veiligheid. De Q6 e-tron onderscheidt zich door indrukwekkende rij- en laadprestaties - waaronder snelladen tot maximaal 270 kW - evenals door ultieme efficiëntie en een grote actieradius.

De innovatieve Audi Q6 e-tron

De Audi Q6 e-tron staat aan de spits van de elektrische revolutie met een revolutionair interieurconcept. Dankzij zijn gelaagde structuur en hoogwaardige materialen straalt het interieur een strakke, futuristische uitstraling uit. Het opmerkelijke exterieur combineert krachtige SUV-elementen met sportieve elegantie. Binnenin worden bestuurders ondergedompeld in een digitale wereld van innovatie, met panoramaschermen, Augmented Reality displays, Audi assistentie en meer. Dit alles is ontworpen om een naadloze en plezierige rijervaring te bieden, die de grenzen van elektrische mobiliteit verlegt.

De kracht van elektrisch

Elektrisch rijden bereikt nieuwe hoogten met de Audi Q6 e-tron Quattro. Dankzij zijn actieradius tot 625 kilometer** en snellaadcapaciteit is elektrisch reizen een nieuwe ervaring. Bij HPC-laadpalen laadt de accu in slechts 21 minuten van 10 tot 80 procent op. Tien minuten snelladen geeft tot 255 extra kilometers*. Met de Q6 e-tron Quattro wordt elektrisch rijden praktisch, spannend en revolutionair.

Een vooruitstrevend interieurontwerp

Stap in de Audi Q6 e-tron en ontdek het vooruitstrevende interieurontwerp met strakke, opgeruimde componenten. Duurzaamheid is ingebouwd, met gerecyclede materialen zoals hemelbekleding en stoelbekleding. Slimme verlichting, zoals het interactielicht, biedt praktische ondersteuning en een esthetisch tintje. Het Bang & Olufsen Premium Sound System met zestien speakers en persoonlijke geluidszones zorgt voor een meeslepende audio-ervaring. Het Softwrap-interieur maximaliseert de ruimte en benadrukt de hoogwaardige kwaliteit van elk detail. In de Audi Q6 e-tron wordt rijden een totale ervaring van comfort, technologie en duurzaamheid.

Toonaangevend e-design

Het progressieve design straalt prestige uit en past heel goed bij de elektrische prestaties. Eyecatchers zijn de gespierde proporties, de Singleframe in het front en de panelen onderaan de portieren die naar de plek van de accu verwijzen.
 

De nieuwe Audi Q6 e-tron

Boek jouw proefrit!

Ben jij klaar om de toekomst van autorijden te ontdekken? De nieuwe Audi Q6 e-tron combineert de kracht van elektrische aandrijving met het ongeëvenaarde comfort en de luxe die je van Audi gewend bent.

Uitvoeringen van de Q6 e-tron

Ontdek de highlights van de nieuwe Q6 e-tron

Panoramaschermen en augmented reality head-up display

De Audi Q6 e-tron brengt de toekomst van autorijden binnen handbereik met revolutionaire technologieën die het rijden naar nieuwe hoogten tillen. Het interieur wordt gedomineerd door panoramaschermen met futuristische OLED-displays, waaronder het 11,9 inch Audi Virtual Cockpit Plus en het 14,5 inch MMI-middenscherm. Het 10,9 inch MMI-scherm voor de bijrijder biedt extra controle, waardoor navigatie en entertainment apart kunnen worden beheerd. Het Augmented Reality head-up display projecteert essentiële informatie op de voorruit, waardoor de rijervaring intuïtiever en veiliger wordt. De Audi Q6 e-tron verlegt de grenzen van autorijden met deze geavanceerde technologieën, wat resulteert in een opwindende en vooruitstrevende rijervaring.

De Audi-appstore in uw Audi

Gebruik een groot en groeiend aanbod aan populaire apps direct in MMI in jouw auto. Bekende voorbeelden zijn Amazon Music, Spotify en YouTube. Een omweg via een smartphone is niet nodig. Daarmee haal je nieuws aan boord, het weer, sportuitslagen, streamingdiensten voor muziek en veel meer.

Ruimte in overvloed

Binnenin is er ruimte in overvloed, met een flexibel in te delen kofferbak en een royale frunk onder de voorklep, perfect voor het opbergen van laadkabels. De achterbank is 40:20:40 neerklapbaar, waardoor het bagagevolume kan worden vergroot van 526 tot 1.529 liter. Met de Q6 e-tron kan je moeiteloos reizen, werken en verkennen, allemaal met elektrische efficiëntie.

Ervaar de Nieuwe Audi Q6 e-tron!

Ervaar zelf de revolutionaire rijervaring van de Audi Q6 e-tron. Een proefrit is dé manier om alle mogelijkheden en voordelen van deze baanbrekende auto te ontdekken. Wacht niet langer en plan jouw proefrit vandaag nog!

Brochure en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi Q6 e-tron en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

*De vermelde theoretische oplaadtijden alsmede het maximale vermogen om te kunnen laden (AC laden dan wel het DC snelladen) kunnen afwijkend zijn in de praktijk doordat deze onder andere afhankelijk zijn van de batterij-en omgevingstemperatuur, het vermogen van het laadpunt en de laadstatus (State of Charge) van de batterij van de auto.
**Het genoemde aantal kilometers betreft de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP-testmethode. Deze maximale actieradius is onder meer afhankelijk van de autoconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Om de bruikbare accucapaciteit zo hoog mogelijk te houden wordt het laadniveau van 80% aanbevolen voor dagelijks gebruik.

Pon Center biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.