Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
De nieuwe Audi A6 -2

De nieuwe Audi A6 Limousine en Avant

Uitgebreide standaarduitrusting in combinatie met aangescherpte prijzen

Completer en aantrekkelijker: update voor de Audi A6

Audi heeft de A6 en A6 Avant voor het nieuwe modeljaar geüpdatet met een uitgebreidere standaarduitrusting en scherpere prijzen. De Limousine en Avant zijn subtiel herontworpen met een opvallende grille met honingraat design en matrix-LED koplampen. De vernieuwde Audi A6 is verkrijgbaar vanaf € 64.554*.

Extra luxe, comfort en veiligheid

De vernieuwde A6-modellen tillen luxe, comfort en veiligheid naar een hoger niveau. Alle versies zijn nu standaard uitgerust met een automatische airconditioning met vier klimaatzones, het Audi Sound System, elektrisch verstelbare, inklapbare, verwarmbare en automatisch dimmende buitenspiegels met geheugenfunctie, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie voor de bestuurdersstoel, verkeersbordherkenning en lane departure warning. Bovendien zijn de Audi smartphone interface plus en de Audi phonebox Light altijd inbegrepen. Extra luxe, comfort en veiligheid gegarandeerd!

Efficiënt en krachtig: MHEV en PHEV

De A6 40 TFSI-modellen (150 kW/204 pk) zijn uitgevoerd met efficiënte mild-hybridetechnologie. De 50 en 55 TFSI-uitvoeringen hebben plug-in hybridetechnologie die een puur elektrische range tot wel 68 kilometer** mogelijk maakt. 

A6 op maat

De luxe van de Audi A6 Limousine en A6 Avant begint met de Advanced Edition-uitvoeringen van de 40 TFSI MHEV en 50 TFSI e quattro-modellen. Deze versies zijn uitgerust met 18 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelbare sportstoelen voorin en een multifunctioneel driespaaks lederen stuur. Ook standaard zijn de Audi virtual cockpit en MMI navigatie plus. Voor de A6 50 TFSI e quattro, die voorzien is van plug-in hybridetechnologie (220 kW/299 pk), is er ook een sportieve S edition beschikbaar. Deze uitvoering combineert luxe met de dynamiek van S line exterieur, S line interieur, 19 inch lichtmetalen velgen en HD Matrix LED koplampen.

Ook als S edition Competition

De Audi A6 Limousine en Avant 40 TFSI zijn ook verkrijgbaar als S edition Competition. Deze modellen combineren de sportiviteit en luxe van de S edition en voegen daar extra features aan toe, zoals het lichtpakket plus met ambient lighting, Privacy Glass en het optiekpakket zwart.

Als het toppunt van sportiviteit en luxe geldt de Audi A6 55 TFSI e quattro Pro Line S Competition, met een krachtige motor van 270 kW/367 pk. Naast alle eerder genoemde functies onderscheidt dit model zich door zwarte spiegelkappen, rode remklauwen en een lederen sportstuur met schakelpaddles, dat aan de onderzijde afgevlakt is.

Aantrekkelijker dan ooit

Niet alleen het scherpere design en de verder uitgebreide standaarduitrusting maken de A6 nog aantrekkelijker. Ook de prijsstelling is aangescherpt. Zo is de A6 40 TFSI Limousine nu leverbaar vanaf € 64.554* en de Avant vanaf € 67.710*.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.