Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi RS e-tron GT performance hero mobiel

21 juni 2024

De vernieuwde Audi RS e-tron GT performance

Met 925 pk krachtigste Audi ooit

Ervaar de toekomst van elektrisch rijden met de Audi e-tron GT

Welkom in de toekomst van elektrische prestaties en luxe, waar innovatie en elegantie samenkomen in de vernieuwde Audi e-tron GT. Deze baanbrekende auto zet nieuwe standaarden op het gebied van design, kracht en duurzaamheid, speciaal ontwikkeld voor de veeleisende rijder die geen concessies wil doen.

Ongelooflijke prestaties en verbluffende snelheid

Ontdek de ultieme kracht met de Audi RS e-tron GT performance, het toppunt van elektrische aandrijving. Met een systeemvermogen van maar liefst 680 kW (925 pk) is dit de krachtigste Audi ooit. Versnel van 0-100 km/u in slechts 2,5 seconden en ervaar de adrenaline van pure snelheid en precisie. Of je kiest voor de Audi S e-tron GT met 500 kW (679 pk) of de RS e-tron GT met 630 kW (856 pk), elke rit wordt een avontuur vol dynamiek en controle.

Verfijnd design en luxe Interieur

Het vernieuwde, gestroomlijnde design van de e-tron GT is scherper en sportiever dan ooit. Elke versie, van de S e-tron GT met zijn kenmerkende zwarte Singleframe-grille tot de RS-modellen met hun 3D-honingraatstructuur, straalt een unieke en krachtige uitstraling uit. Binnenin vind je een stijlvol-sportief interieur met duurzame materialen zoals Dinamica en Cascade, gemaakt van gerecycled polyester. De optionele afwerkingen in leder, hout of carbon geven je de vrijheid om jouw Audi naar je persoonlijke smaak aan te passen.

Geavanceerde technologie en innovaties

Stap in een wereld van technologische verfijning met de verbeterde Audi virtual cockpit, die nu realtime laadsnelheid weergeeft. Het slimme panoramadak, dat je met een druk op de knop van transparant naar ondoorzichtig kunt schakelen, biedt je volledige controle over je rijomgeving. Het nieuwe luchtveringssysteem en Audi drive select met RS-modi zorgen voor een ongeëvenaarde balans tussen comfort en rijdynamiek, aangepast aan elke rijstijl en situatie.

Efficiëntie en snelle laadtijden

Met een accupakket van 97 kWh en een verbeterde energiedichtheid biedt de Audi e-tron GT een indrukwekkende actieradius en zeer snelle laadtijden. Onder ideale omstandigheden laadt je van 10-80% in slechts 18 minuten. De hogere recuperatiecapaciteit en de mogelijkheid om laadvermogen aan te passen aan koude omstandigheden zorgen ervoor dat je altijd klaar bent voor jouw volgende rit.

Kies voor Audi - Kies voor de toekomst

Met de Audi e-tron GT investeer je in een toekomst vol prestaties, comfort en duurzame mobiliteit. Ontdek de perfecte symbiose van kracht en elegantie. Bezoek onze showroom en ervaar de nieuwe standaard in elektrisch rijden.

Neem de volgende stap

Ervaar zelf waarom de Audi e-tron GT de toekomst van autorijden is. Boek vandaag nog een proefrit of neem contact met ons op voor meer informatie. Laat de kracht, luxe en innovatie van de e-tron GT jouw rijervaring transformeren.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.