Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Vernieuwde Audi SQ7 -9

Sportieve Audi SQ7 nu te configureren en te bestellen

Leverbaar vanaf € 183.762*

De vernieuwde SQ7

Audi heeft de sportieve SQ7 verder verbeterd en vernieuwd. De power-SUV met de 373 kW/507 pk sterke V8 biturbo benzinemotor oogt mede dankzij hightech lichttechnologie nu nog dynamischer. Het nieuwe maatpak van de SQ7 biedt alle ruimte. Niet alleen voor maximaal zeven inzittenden, maar ook voor een verder uitgebreide én verfijnde standaarduitrusting. De vernieuwde Audi SQ7 is met ingang van vandaag te bestellen vanaf € 183.762*.

Een sportieve eyecatcher op de weg

De herontworpen Audi SQ7 valt direct op met zijn sportieve uitstraling. Opvallende kenmerken zijn de markante grille, grote luchtinlaten, gewijzigde spoiler en indrukwekkende diffuser met dubbele, ovale uitlaatpijpen. Standaard zijn 20 inch lichtmetalen velgen en LED-lichtunits. Optioneel zijn geavanceerde koplampen beschikbaar, samen met LED-achterlichten en OLED-technologie voor een unieke lichtervaring.

Alle ruimte voor luxe

De nieuwe Audi SQ7 biedt ruimte in overvloed, beschikbaar in vijf- en zevenzits-uitvoeringen met genoeg plek voor passagiers en bagage. Deze krachtige SUV biedt een nog luxueuzere ervaring dan ooit tevoren. De Audi virtual cockpit is verrijkt met extra (waarschuwings)functies, terwijl Spotify en Amazon Music nu standaard zijn. MMI navigatie plus en het Bang & Olufsen premium sound system met 3D geluid zijn eveneens standaard. Elektrisch verstelbare sportstoelen en alcantara bekleding benadrukken de perfecte combinatie van sportiviteit en luxe. Bovendien dragen de vier-zone automatische airconditioning, verwarmde zitplaatsen voor en achter, en het Ambiente lichtpakket bij aan de ultieme luxe ervaring.

Toptechnologie

De nieuwe Audi SQ7 beschikt over een hoogwaardige aandrijflijn met een krachtige V8 biturbo benzinemotor van 373 kW/507 pk, gekoppeld aan een snel schakelende 8-traps tiptronic automatische transmissie en quattro vierwielaandrijving. Deze combinatie levert prestaties op sportwagenniveau. Met de offroad-modus van het ESP maakt de SQ7 indruk, zelfs buiten de gebaande paden. De standaard adaptieve luchtvering biedt een breed scala aan comfort en dynamiek. Het optionele advanced suspension pakket voegt een sportdifferentieel, torque vectoring-functie en elektromechanische actieve rolstabilisatie toe voor nog betere prestaties.

Samenstellen en bestellen

De nieuwe Audi SQ7 is te bestellen vanaf € 183.762* en arriveert dit voorjaar bij de Audi-dealers. De ideale SQ7 is samen te stellen in de configurator op Audi.nl, met tal van mogelijkheden om individuele accenten te zetten. De gewenste configuratie is eenvoudig op te slaan en via de Audi Code weer op te roepen bij de Audi-dealer om de bestelling compleet te maken.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.