Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi Q4 e-tron -1

Vernieuwde Q4 e-tron vanaf € 54.865*

Méér Audi voor aangescherpte prijzen

Ontdek de Nieuwe Audi Q4 e-tron

De geüpdatete Audi Q4 e-tron-reeks zet aanzienlijke stappen vooruit op alle fronten die van invloed zijn op comfortabel elektrisch rijden. Met een standaard accupakket van 77 kWh en een nog efficiëntere aandrijflijn bieden de nieuwe modellen nu een indrukwekkend bereik tot wel 547 kilometer**. Tegelijkertijd is de laadsnelheid van de Q4 e-tron verbeterd, beschikt hij over krachtigere motoren en zorgt een aangepast onderstel voor een verhoogde rijervaring. Dit alles komt nu met nog aantrekkelijkere prijzen, waardoor de Audi Q4 45 e-tron al beschikbaar is vanaf € 54.865*.

Krachtiger, comfortabeler en veiliger

De vernieuwde line-up wordt nu geleid door de Audi Q4 45 e-tron, uitgerust met een nieuwe elektromotor die 210 kW/286 pk levert. Optioneel is de Q4 45 e-tron beschikbaar met quattro vierwielaandrijving. Het vlaggenschip is de Q4 55 e-tron, met een systeemvermogen van 250 kW/340 pk en standaard quattro. Alle versies bieden dankzij een verder verfijnde onderstelafstemming meer comfort en rijplezier, gecombineerd met een hoog veiligheidsniveau. De toevoeging van de nieuwe active lane assist-functie versterkt het veiligheidsaspect, waarbij de Audi virtual cockpit en het augmented reality head-up display aangeven of een rijstrookwisseling veilig kan plaatsvinden.

Meer luxe 

De verbeterde Audi Q4 e-tron biedt niet alleen technologische vernieuwing, maar ook een uitgebreidere standaarduitrusting. Nu zijn functies zoals Audi MMI navigatie plus, Audi connect Navigatie & Entertainment, stoelverwarming en een automatisch openende en vergrendelende achterklep op alle modellen standaard. Als extra optie is er zelfs een uniek 'character sound' beschikbaar, waarmee de Q4 e-tron zich opvallend onderscheidt van andere voertuigen bij lage snelheden.

Keuze uit drie editions

De Audi Q4 e-tron en Q4 Sportback e-tron debuteren in een verfijnde Edition-uitvoering, waarbij de standaarduitrusting naast eerder genoemde features ook 19-inch lichtmetalen velgen (in een elegant 5-arm design), LED-verlichting, volautomatische airconditioning, interieur voorverwarming/-ventilatie, een multifunctioneel stuur bekleed met leer en afgevlakt aan de onderzijde, Audi smartphone interface, en veiligheidsvoorzieningen zoals Audi Lane Departure Warning, Audi Pre Sense front, parkeerhulp achter en een alarmsysteem omvat.

Voor een nog luxueuzere ervaring biedt de Audi Q4 e-tron Advanced edition een stap verder met geavanceerde technologieën. Hierbij zijn standaard features onder andere LED Matrix-verlichting, doorlopende LED-verlichting aan de achterzijde, dynamische richtingaanwijzers, specifieke lichtmetalen velgen (in een fraai 5 W-spaak aero design), sportstoelen, het lichtpakket inclusief sfeerverlichting en details afgewerkt in aluminium.

In de S edition vormen luxe en sportiviteit een perfecte match. Dat wordt al op het eerste gezicht duidelijk dankzij 20 inch lichtmetalen velgen en de sportief-markant gestileerde elementen van het S line exterieur en S line interieur. Dankzij onder meer Audi drive select, het sportonderstel en progressive steering staan de S editions ook voor extra rijplezier.

Meerwaarde compleet: Audi Q4 e-tron vanaf € 54.865*

De Audi Q4 e-tron overtreft verwachtingen op alle fronten. Met een instapprijs vanaf € 54.865* voor de Q4 45 e-tron Edition (Sportback: vanaf € 56.915*), is hij nu aantrekkelijker dan ooit. Kies voor de Audi Q4 45 e-tron Advanced edition als SUV, beginnend bij € 57.865* (Sportback: vanaf € 59.915*), of ga voor de ultieme ervaring met de Audi Q4 45 e-tron S edition, startend bij € 60.365* (Sportback: 62.415*). De krachtige 250 kW/340 pk aandrijflijn met quattro vierwielaandrijving is beschikbaar in zowel het Advanced edition- als S edition-uitrustingsniveau. Configureer nu al deze modellen op Audi.nl en plaats je bestelling bij de dichtstbijzijnde Audi-dealer.

Bij aanschaf van een Audi Q4 e-tron geniet je van twee jaar fabrieksgarantie, acht jaar garantie op de hoogvoltaccu (of maximaal 160.000 km) en tot wel 7 jaar onderhoud.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.