Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero Audi garantie

Audi Garantie

  • 3 jaar lakgarantie
  • 4 jaar reparatiegarantie
  • 12 jaar carrosseriegarantie

Garantie bij Audi

Elke nieuwe Audi wordt afgeleverd inclusief uitgebreide garantiebepalingen. Een kwestie van weten dat de kwaliteit en service in orde zijn. Daarnaast kies je bij Audi voor een hoogwaardig technisch product waar je jaren mee vooruit kunt. Dat bewijzen wij graag en daarom heb jij op je Audi met verbrandingsmotor maar liefst 4 jaar garantie.

4 jaar garantie op nieuwe Audi vanaf 2021

Met de aankoop van een Audi kies je voor een hoogwaardig technisch product waar jij jaren mee vooruit kunt. Dat bewijzen wij graag en daarom heb jij op jouw Audi met verbrandingsmotor maar liefst 4 jaar garantie.

Als zich binnen de garantietermijn een defect voordoet als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout, dan garandeert jouw Audi-dealer dat dit kosteloos wordt hersteld of vervangen. Zo hoef jij je gedurende deze periode geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kan je onbezorgd genieten van jouw Audi.
 

2 jaar garantie op elektrische Audi's

Rijd je een elektrische Audi of een Audi van een modeljaar voor 2021? Dan krijg je standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Op elektrische modellen krijg je standaard tot en met 5 óf zelfs 7 jaar onderhoud, afhankelijk van het model.

3 jaar lakgarantie

Gedurende een termijn van drie jaar na de afleveringsdatum wordt een garantie gegeven op de lak indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten.

8 jaar garantie op hoogvoltaccu

Op elke hoogvoltaccu in nieuwe elektrische en hybride Audi zit garantie tot 8 jaar of maximaal 160.000 kilometer. Voor reparaties, problemen of vragen kun je het beste naar de Audi dealer gaan. Deze speciaal opgeleide technici zijn gekwalificeerd om aan hoogvoltaccu's te mogen werken. Zo ben je verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

12 jaar carrosseriegarantie

Voor alle Audi modellen vanaf het modeljaar 1998 geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie voor gevolgen van roestschade, die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het vervangen van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt.

4 jaar reparatiegarantie

Ben je voor onderhoud of een reparatie bij de Audi dealer geweest? Dan ontvang je 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en de vervangen onderdelen. Onze Audi monteurs weten als geen ander wat het beste is voor jouw auto en gebruiken alleen maar originele onderdelen.