Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero Audi Connect

Audi Connect

Welkom in de digitale wereld van jouw Audi

Ontdek Audi connect

Een goede verbinding met jouw Audi en de rest van de wereld dankzij de veelzijdige digitale services en features van de Audi connect-pakketten. Onderweg naar de vakantiebestemming, de volgende werkafspraak of een weekenduitje – de Audi connect-diensten ondersteunen je in vrijwel elke fase van de reis- en routeplanning: voorafgaand, tijdens en na uw autoreis. Zo bereik je comfortabel, efficiënt en veilig uw bestemming.

Pakketten en functies

Audi connect Set-up

Set-up per model

Ervaar de wereld met Audi connect

Audi connect verbindt u, uw auto, uw smartphone en de wereld met elkaar en vergemakkelijkt zo dagelijkse bezigheden. Ontdek de mogelijkheden en voordelen die uw Audi u te bieden heeft in de vorm van de vele Audi connect-toepassingen en het digitale ecosysteem van myAudi.

AOZ_A4_D_161012_1920x180

Audi connect – digitaal en connectief

Audi Connect is de online verbinding tussen automobilist, auto en infrastructuur. Door het gebruik van realtime informatie kan jouw Audi je allerlei veelzijdige diensten aanbieden. Deze onlinefuncties kijken niet alleen vooruit als aanvulling op de routeplanning, maar kunnen jouw met behulp van bijvoorbeeld Yelp-gebruikersbeoordelingen en de foto’s van andere bezoekers helpen om de ideale bestemming te bepalen. Daarmee maakt Audi connect het maken van keuzes eenvoudiger en kan jij je ogen op de weg houden. Wel zo veilig! Jouw Audi met Audi connect wordt als het ware een intelligente partner.