Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Vervangend vervoer Audi

Audi vervangend vervoer

Blijf mobiel met ons vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Als jouw Audi voor onderhoud of reparatie bij Pon Center staat, wil je natuurlijk graag mobiel blijven. Wij bieden je daarvoor verschillende mogelijkheden.

Audi vervangend vervoer

Moet je jouw Audi even missen omdat je auto bij de Audi-dealer staat voor onderhoud of reparatie? Wij regelen graag vervangend vervoer voor je.

Je kunt bij het maken van een werkplaatsafspraak aangeven van welke mogelijkheid je graag gebruik wilt maken.

Vervangend vervoer opties

  • Huurauto; Audi A1 voor € 14,95 per dag incl. 150 km all-in
  • Leenfiets (gratis)
  • Wegbreng- en haalservice (gratis binnen een bepaald gebied en de ritten vinden plaats op vaste tijden)
  • Wegbrengen met jouw auto (gratis)
  • Ophalen van jouw auto i.c.m. een vervangende auto

DISCLAIMER

Bij Pon Center streven we ernaar om onze klanten een hoogwaardige service te bieden, inclusief de optie voor vervangend vervoer tijdens onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Houd er echter rekening mee dat de beschikbaarheid van vervangend vervoer afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder de vraag op het moment van de afspraak.

Tarieven voor vervangend vervoer kunnen variëren en zijn onderhevig aan wijzigingen. Neem voor actuele tarieven en beschikbaarheid contact met ons op.

Bovendien kunnen er beperkingen gelden voor het aantal vrije kilometers dat bij het vervangend vervoer is inbegrepen. Extra kilometers kunnen aanvullende kosten met zich meebrengen. Informeer bij onze medewerkers over de specifieke voorwaarden met betrekking tot vrije kilometers en eventuele extra kosten.