Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
ruitenreparatie-hero-mobile

Een sterretje in je voorruit? 

Voorkom erger en laat de ruit vakkundig repareren bij Pon Center. Een kleine ruitschade kunnen wij vaak goed repareren met een speciale hars. Maar ook als je een beschadigde ruit moet laten vervangen, ben je bij Pon Center aan het juiste adres.

ruitservice-sterretje-in-voorruit

Sterretje repareren

Heb je een sterretje in je voorruit en is deze kleiner dan een 2 euro muntstuk? Een kleine ruitschade kunnen wij vaak goed repareren met een speciale hars. Maak eenvoudig een afspraak via onderstaande button.

ruitenreparatie-8

Voorruit vervangen

Is de breuk of ster in je voorruit groter dan een 2 euro muntstuk? Mogelijk moet dan de gehele voorruit vervangen worden. Maak eenvoudig een afspraak via onderstaande button.

De voordelen van een ruitreparatie bij Pon Center

✓ Altijd gebruik van originele onderdelen.
✓ Snel en voordelig weer veilig op weg.
✓ Reparatie door vakkundige merkspecialisten.
✓ Administratieve afwikkeling met de verzekeraar.
✓ Indien nodig kalibreren hulp en assistentie-systemen.
✓ Oorspronkelijke garantiebepalingen blijven onverminderd van kracht.

Dealerglass

Pon Center is aangesloten bij Dealerglass. Dealerglass is de nieuwe autoruit reparatie formule voor de officiële dealers van Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens. Met Dealerglass ben je verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel volgens fabrieksvoorschriften én met originele onderdelen. Bij ruitvervanging vindt er ook direct kalibratie van de veiligheidssystemen plaats. Daarnaast wordt schade direct afgehandeld via de verzekerings- of leasemaatschappij.

Veiligheid

Voor je eigen veiligheid en die van je passagiers is het belangrijk dat je ruitschade zo snel mogelijk laat repareren. Onze vakmensen analyseren eerst de ruitschade. Wij proberen de voorruit altijd te repareren. Is het sterretje groter dan een twee euromunt, een barst geworden of bevindt het zich direct in je zicht? Dan moeten we de autoruit vervangen.

Ruitreparatie voor jouw auto

Maak een werkplaatsafspraak

Plan nu je bezoek aan onze werkplaats