Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Pon Dealer Financieringsactie

Pon Center Financieringsactie

Gratis accessoirescheque oplopend tot € 750,-*

Gratis accessoirecheque 

Kies jij ervoor om je droomauto te financieren? Dan krijg je nu tijdens de Pon Center Financieringsactie een gratis accessoirescheque t.w.v. € 500. Verzeker je je auto ook nog eens? Dan krijg je daar nog eens € 250 bij waardoor je voordeel oploopt tot maar liefst € 750*.

Ontvang tot € 750* aan accessoires bij Pon Center

Ga je voor een verstandige financiering bij Pon Center? Dan ontvang je nu tijdelijk een accessoirecheque ter waarde van € 500. Met deze cheque geef je jouw nieuwe aanwinst een persoonlijke touch of breidt je deze uit met nog meer functionaliteit. Maar wacht, er is meer! Als je ook nog eens kiest om je auto te verzekeren bij Pon Center, dan doen we er graag een schepje bovenop. Je ontvangt dan nog eens € 250 extra! Dat betekent dat je voor maar liefst € 750* aan accessoires kan besteden. Dit wil je niet missen! 

Klaar voor de winter!

Rust jouw auto goed uit met 100% originele accessoires. Zo ga je helemaal voorbereid  de winter tegemoet. Kies bijvoorbeeld voor een set winterbanden, dakdragers, een all-weather mattenset of voor een kofferbakmat om jouw bagageruimte te beschermen tegen vocht, vuil en krassen. Deze keuze is enorm. Profiteer nu van deze actie en profiteer van een gratis accessoirecheque oplopend tot € 750,-.

Meer weten over verzekeren? 

Welk merk auto je ook rijdt, het is in Nederland verplicht dat deze ook is verzekerd. Schade aan je auto is al vervelend genoeg. Met onze speciale autoverzekeringen ben je verzekerd van unieke voordelen. Meer weten over het verzekeren van je auto? Bekijk dan het aanbod aan verzekeringen per merk en bereken direct je premie.

DISCLAIMER

*Gelimiteerd aantal contracten. Actievoorwaarden zijn van toepassing. De Pon Center Financieringsactie is van toepassing op de merken Volkswagen, Audi, SEAT en Škoda.