Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero SEAT Checks

SEAT Checks

Jouw SEAT altijd in topconditie

Checks bij Pon Center

Er zijn momenten dat je SEAT net wat extra aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of je onder uitzonderlijke omstandigheden rijdt. Daarom zijn er de SEAT Checks bij Pon Center. Zo weet je dat jouw SEAT altijd in topconditie is.

De SEAT Safety Check

Wil je deze zomer optimaal van je SEAT genieten? Ga dan voor de SEAT Safety Check. Voor slechts € 35 controleert Pon Center aan de hand van 20 punten of je SEAT zomerklaar is. Als het nodig is, worden vloeistoffen gratis bijgevuld. Na de check ontvang je een technisch rapport met daarin alle bevindingen. Is er nog aanvullend onderhoud nodig? Dan maken we met jou zo snel mogelijk een nieuwe afspraak.

De SEAT Occasioncheck

Heb je jouw SEAT gekocht van een particulier of een universele garage? Of sta je op het punt om jouw huidige SEAT te verkopen? Plan dan nu de SEAT Occasioncheck bij Pon Center. Voor slechts € 59,- krijgt jouw SEAT een volledige inspectie van de belangrijkste punten en worden je vloeistoffen gratis bijgevuld door onze SEAT specialisten. Daarnaast ontvang je een gratis nieuwe mattenset op maat wanneer je de SEAT Occasioncheck laat uitvoeren.
 

SEAT Aircocheck

Door de airconditioning van jouw SEAT op tijd te laten checken, voorkom je tijdrovende en kostbare schade aan de airco. De compressor, leidingen en filters worden gecontroleerd. Aan de hand van een temperatuurmeting wordt gekeken of de airco nog goed werkt. De SEAT aircocheck kost € 20,-. Blijkt dat aircoservice nodig is, dan is de check helemaal gratis.
 

Bekijk onze SEAT onderhoudsprijzen

Benieuwd wat de kosten voor het onderhoud van jouw SEAT zijn? Vul  dan hieronder je kenteken in.

Overzicht onderhoud