Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Connected

Infotainment & SEAT CONNECT

Muziek, navigatie en connectiviteit

Altijd verbonden met je SEAT

Met onze Connected Car-diensten wordt rijden in je SEAT nóg relaxter. Verbind je auto met je smartphone en je ziet onder andere je rijstatistieken, of je nog genoeg brandstof hebt en waar je 'm ook alweer geparkeerd hebt. Maar ook sta je direct in contact met pechhulp en hulpdiensten. Alles zodat jij het meeste uit je rit kan halen.

SEAT infotainment

SEAT Informatie & multimedia

Altijd en overal connected

SEAT Connect

Voor modellen vanaf september 2020

SEAT CONNECT

Als je altijd in verbinding bent met de wereld om je heen, waarom dan niet met je auto? Met SEAT CONNECT ben je altijd in controle, altijd veilig en altijd online. Voor modellen vanaf september 2020, en de nieuwe Leon en Mii electric.

My SEAT App

Voor modellen van 2008-2020

My SEAT App

Slimme notificaties, inzicht in je verbruik en kosten, een handige interactieve handleiding van je auto, direct contact met pechhulp en weten waar je je auto geparkeerd hebt: Met My SEAT App weet je echt alles over jouw SEAT.

Mijn SEAT App

Voor modellen van 2016-2020

Mijn SEAT App

De Mijn SEAT App van MIND B.V. is de voorganger van de My SEAT App. Maak je nu gebruik van deze app? Dan kun je deze blijven gebruiken totdat je bericht krijgt om over te stappen naar de nieuwe My SEAT App. Heb je een model tussen 2016 en 2020 en je gebruikte de Mijn SEAT App nog niet? Kies dan meteen voor de My SEAT App.