Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SKODA Connect LITE hero

Škoda Connect LITE

Maak verbinding met jouw auto

Altijd verbonden met jouw Skoda

Voor Skoda modellen (vanaf 2008) die niet zijn uitgerust met een fabrieks-connecitiviteitsfunctie, hebben we nu Skoda Connect LITE in combinatie met een achteraf te plaatsen DataPlug. Met de Skoda Connect LITE app kun je verbinding maken met jouw auto. Zo kun je ritten registreren en exporteren, je brandstofkosten analyseren, zien waar je Skoda geparkeerd staat en nog veel meer.

Highlights Skoda Connect LITE

SKODA Connect LITE 1

Connect LITE app

Met de Skoda Connect LITE app heb je altijd je actuele kilometerstand, brandstofpeil en onderhoudsdata bij de hand. De app biedt ook een aparte gids voor de waarschuwingslichtsymbolen.

SKODA Connect LITE 2

Brandstofmonitor

Deze functie van de Skoda Connect LITE app is super handig! Elke keer als je hebt getankt, slaat de app je gegevens op. Houd bij hoe vaak je moet tanken en wat je uitgaven zijn.

SKODA Connect LITE 3

Parkeerplaatsen

Eenvoudig je auto terugvinden? Met Connect LITE zie je direct waar jouw auto geparkeerd staat. Met de app kun je ook de locatie van jouw auto delen, zodat anderen je kunnen vinden.

SKODA Connect LITE 4

Ritregistratie

Het digitale logboek houdt alle ritten bij. Na elke rit kun je jouw rijstijl en brandstofkosten inzien. Je kunt deze data ook eenvoudig exporteren naar een Excel-bestand.

SKODA Connect LITE 5

Service en afspraken

Via de Skoda Connect LITE app kun je gemakkelijk contact opnemen met jouw voorkeursdealer. Waar je ook ter wereld bent, er is altijd wel een Skoda-dealer in de buurt.

SKODA Connect LITE 6

Challenges

Vergelijk jezelf met andere Skoda-rijders terwijl je punten en trofeeën verzamelt. Verzamel genoeg punten om een level hoger te komen en nieuwe manieren te ontdekken om jezelf te testen.

Beschikbaarheid Connect LITE

Als je Skoda tien jaar of jonger is, is het mogelijk om Connect Lite aan te schaffen. Het enige dat je nodig hebt, is een smartphone en een DataPlug. Deze kan Pon Center voor je installeren.

 

ModelVanaf start productie
Skoda CitigoWeek 41/2011
Skoda FabiaWeek 13/2010 
Skoda RapidWeek 27/2012 
Skoda ScalaWeek 12/2019 
Skoda RoomsterWeek 13/2010 
Skoda YetiWeek 18/2009 
Skoda OctaviaWeek 45/2008 
Skoda SuperbWeek 13/2008 
Skoda KamiqWeek 25/2019 
Skoda KaroqWeek 45/2017 
Skoda KodiaqWeek 41/2016 

Installeer in 4 stappen Connect LITE

Stap 1: Download Connect LITE

Download eerst de Connect LITE app op je telefoon in de App Store of Google Playstore en maak direct een account aan.

Stap 2: Stap in jouw Skoda

Zodra je de app hebt gedownload, stap je in jouw auto en open je de app.

 

Stap 3: Installeer de DataPlug

De geïnstalleerde DataPlug in jouw Skoda zorgt ervoor dat je Connect LITE kunt gebruiken. Zodra de DataPlug is geplaatst, vraagt de app om een pincode, zodat deze verbinding kan maken. Dit regelt Pon Center. Je auto is klaar voor gebruik.

Stap 4: Registreer

De app vraagt vervolgens om een 'voorkeurspartner' aan te geven. Nadat je Pon Center hebt geselecteerd, kun je inloggen met je Skoda ID. Indien je al geregistreerd bent, hoef je alleen nog maar in te loggen en ben je klaar om te gaan!

Meer weten of Skoda Connect LITE?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We helpen graag! 

Advies telefooninstellingen

Voor een goede werking van de Skoda Connect LITE app, is het belangrijk dat je locatievoorziening in de app altijd aanstaat. De telefooninstellingen verschillen per device. Hieronder een overzicht met de belangrijkste instellingen.

  • Zet je batterij-optimalisatie uit (geldt alleen voor Android toestellen).
  • Zet je locatie instelling altijd aan en niet alleen bij gebruik van de app.
  • Zorg ervoor dat je telefoon op de achtergrond altijd je apps en instellingen automatisch ververst. Sluit de app niet af.
  • De gegevens in de app worden bijgewerkt met behulp van Bluetooth in combinatie met de Dataplug. Zorg ervoor dat je telefoon altijd verbinding heeft met de DataPlug tijdens het rijden. Zo zie je altijd je meest actuele ritgegevens.
  • Indien je tijdens het rijden je telefoon niet verbonden hebt met de DataPlug, kun je de rittenregistratie niet achteraf automatisch bijwerken. Het is wel mogelijk om dit handmatig toe te voegen.