Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SKODA KAMIQ - Hero 5

Zakelijke verhuur

Flexibele inzet van mobiliteit

Pon Center Zakelijke Verhuur 

Pon Center Verhuur is de aanbieder van tijdelijke mobiliteit. Met vestigingen in Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Naarden, Nijkerk en Utrecht  kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease constructies voor de zakelijke markt.

Het gemak van zakelijke verhuur

Als ondernemer of wagenparkbeheerder wil je soms kunnen kiezen voor flexibele inzet van mobiliteit. Bijvoorbeeld bij nieuwe medewerkers of in het geval er extra mobiliteit gewenst is vanwege tijdelijke projecten. Autohuur is hier een slimme optie voor. Wij gaan graag samen met jou opzoek naar een passende oplossing. 

Aanbod zakelijke verhuur

Wij verhuren kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Ook zijn wij aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie. Zo ben je altijd verzekerd van een kwalitatief goede auto. Er is altijd wel een model dat past bij jouw wensen.

Voordelen van zakelijke verhuur

  • Geen grote investeringen
  • Flexibel 
  • Vaste mobiliteitskosten
  • Zowel nieuw als jong gebruikte auto's

Algemene vragen verhuur

Wat zijn de openingstijden van Pon Center Verhuur?

Pon Center Verhuur is geopend van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 18:00 uur.

Geldt er een minimale leeftijd voor het huren van een auto?

Bij Pon Center geldt een minimum leeftijd van 23 jaar voor het huren van een auto. 

Mag ik met de huurauto naar het buitenland?

Wanneer je binnen Europa blijft is dit toegestaan, tenzij de groene kaart anders aangeeft voor het land van je bestemming. Bij twijfel kan je het beste overleggen met een medewerker van Pon Center Verhuur.

Ik zoek een huurauto in een specifieke kleur of uitvoering. Kan ik dit aangeven bij een reservering?

Je kunt ten alle tijde jouw voorkeur uitspreken voor een bepaalde kleur of uitvoering. Pon Center Verhuur kan hierin echter niets garanderen. 

Moet ik borg betalen bij het huren van een auto en hoe hoog is de borgsom?

Ja, je dient een borg te betalen als je een auto wilt huren. Voor Privé Shortlease geldt dat je 2 maanden borg vooruit moet betalen. De borg dient te zijn voldaan voordat de huurauto wordt afgegeven / opgehaald. Je kunt de borgsom voldoen door deze te pinnen. Contant betalen is helaas niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over zakelijke verhuur

Kan de huurauto ook bij mij afgeleverd en/of opgehaald worden?

Dat is zeker mogelijk, want wij hebben de haal-en brengservice. Vanaf 1 maand huren is de service kosteloos en voor een kortere huurperiode vragen wij een vergoeding. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het aflever/ophaal adres. Voor meer informatie kan je contact opnemen met een medewerker van Pon Center Verhuur.

Wanneer betaal ik bijtelling over het gebruik van mijn huurauto?

Voor een correct antwoord op deze vraag verwijzen wij je door naar de website van de Belastingdienst, of neem contact op met een medewerker van Pon Center Verhuur.

Ik heb mijn huurauto niet langer nodig, hoe te handelen?

Op het moment dat je de huurperiode daadwerkelijk wilt stopzetten stuur je een email naar: verhuur@poncenter.nl. In de email vermeld je dat je de auto wilt afmelden. In deze email vermeld je tevens het kenteken van de huurauto, volledige adresgegevens en telefoonnummer van de locatie waar de huurauto is af te halen. Je ontvangt van Pon Center Verhuur een bevestiging dat de huurperiode wordt stopgezet en de auto zal z.s.m. bij je worden opgehaald. Let op: na het versturen van de afmeldingsmail is het niet meer toegestaan om nog met de huurauto te rijden. Daarnaast kan je uiteraard de huurauto inleveren bij de vestiging van Pon Center Verhuur. Eventuele andere mogelijkheden zijn te overleggen met een medewerker van Pon Center Verhuur.

Contactformulier zakelijke verhuur

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij je kunnen bieden als het gaat om zakelijke verhuur? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.