Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
VWBWG - airoccheck

Volkswagen Bedrijfswagens aircoservice

Langer fris en alert als je onderweg bent

Volkswagen Bedrijfswagen aircoservice

Altijd een aangename temperatuur en constant verse lucht in de bedrijfswagen; de airco zorgt ervoor. Blijf langer fris en alert als je onderweg bent. Is jouw airco al toe aan onderhoud? Plan nu een aircocheck bij Pon Center. Je weet binnen 15 minuten of jouw airco nog optimaal functioneert. Een aircocheck kost € 30.

Waarom aircoservice?

Een goed werkende airconditioning voorkomt onzuivere lucht in de auto waardoor je fris en gezond achter het stuur zit. Daarom heeft Pon Center de gratis aircocheck in combinatie met een onderhoudsbeurt. Er wordt gecontroleerd of de druk in het systeem voldoende is en of er genoeg koude lucht uitgeblazen wordt. Tijdens de aircocheck wordt ook bepaald of de airco onderhoud nodig heeft. Als je op tijd onderhoud doet, verklein je de kans op dure reparaties. Wil je alleen de aircocheck laten uitvoeren zonder onderhoudsbeurt, dan kost de aircocheck € 30.

Aircocheck €30

Door de airconditioning van jouw Bedrijfswagen op tijd te laten checken, voorkom je tijdrovende en kostbare schade aan de airco. De compressor, leidingen en filters worden gecontroleerd. Aan de hand van een temperatuurmeting wordt gekeken of de airco nog goed werkt. Blijkt dat aircoservice nodig is, dan is de check helemaal gratis.

Aircoservice vanaf € 115

Als de airco onderhoud nodig mocht hebben, dan wordt er direct een afspraak met je gemaakt. Onderhoud aan de airco is makkelijk te combineren met een onderhoudsservice en/of APK, zodat je optimaal mobiel blijft. Een airco servicebeurt is er vanaf €115.

VWBWG - AIRCO

Plan nu je onderhoud

Vervangen van stof- en pollenfilter

Tijdige vervanging van het stof- en pollenfilter verkleint de kans dat schadelijke stofdeeltjes jouw bedrijfswagen binnenkomen. Ook zorgt het voor een maximale luchtdoorstroom in jouw Volkswagen.

Airco geurbehandeling

Schadelijke micro-organismen die een onaangename geur veroorzaken worden verwijderd uit het aircosysteem. Daarna ruikt het weer heerlijk fris in jouw bedrijfswagen. Een airco-geurbehandeling kost €32,20.

TIPS VOOR JE AIRCO

Als je tussen de airco-servicebeurten in zelf goed zorgt voor je airco, voorkom je onnodig hoge reparatiekosten. Deze drie tips helpen je op weg!

  1. Gebruik je airco het hele jaar door. Door je airco in de winter ook af en toe aan te zetten hou je het systeem in goede conditie. Zo voorkom je lekkages en reparatiekosten.
  2. Schakel je airco 5 minuten voordat je jouw bestemming bereikt uit. Dit geeft het koudemiddel de kans om op te drogen en ontstaan er geen nare luchtjes.
  3. Zet in de zomer na stilstand van jouw auto eerst alle ramen tijdelijk open, zodat de hete lucht direct kan ontsnappen. De auto is hierdoor sneller koel en de airco hoeft veel minder hard te werken.

Dit doen wij allemaal tijdens de aircoservice

  • Controle op de werking van essentiële onderdelen.
  • Controle van de koelende werking.
  • Controle van de kwaliteit van stof-en pollenfilter.
  • Controle van drukbeveiliging en lekdichtheid.
  • Leeghalen, vacumeren en afvullen met koudemiddel.
Airco