Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info

Volkswagen Economy Service

15% voordeel op je onderhoud

Voordelig onderhoud voor jouw Volkswagen

Is jouw Volkswagen 5 jaar of ouder? Dan krijg je bij Pon Center met Volkswagen Economy Service altijd 15% korting op het al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud voor jouw Volkswagen.* Zo heb je de zekerheid van een officiele merkdealer maar dan voor een voordelige prijs. Naast 15% korting op voorgeschreven onderhoud voor jouw Volkswagen profiteer je met Volkswagen Economy Service ook van 4 jaar reparatiegarantie, standaard pechhulp in heel Europa en Volkswagen Originele Onderdelen.

Alle voordelen van Volkswagen Economy Service op een rij:

  • Altijd 15% korting op voorgeschreven onderhoud voor jouw Volkswagen van 5 jaar of ouder*
  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Gratis standaard pechulp in heel Europa**
  • Altijd gebruik van Volkswagen Originele Onderdelen
  • Gratis APK bij onderhoud en altijd gratis APK voor klanten van Pon Center
  • Gekwalificeerde Volkswagen monteurs

Bekijk de video voor meer info.

Economy Service Content Block

DISCLAIMER

*Volkswagen Economy Service biedt voor alle Volkswagen modellen, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, grote- of kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.
**Elke Volkswagen die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een Volkswagen dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis Volkswagen-pechhulp in binnen- en buitenland.