Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
HeroIDServicepaginaXXL

ID. Service en onderhoud

  • 7 jaar onderhoud inclusief
  • 8 jaar garantie op hoogvoltaccu
  • Gespecialiseerde monteurs

De beste zorg voor jouw ID.

Zolang mogelijk genieten van jouw 100% elektrische Volkswagen ID. Dat bereik je met het juiste onderhoud. Gelukkig hebben onze ID. modellen weinig onderhoud nodig. Dat bespaart jou tijd en geld - wel zo fijn. Is er wat mis met jouw ID of is het toch tijd voor een beurt dan weten de gespecialiseerde monteurs van Pon Center precies wat er moet gebeuren. Als geen ander kennen zij jouw ID. Zij zijn uitgbreid getraind, zodat ze de veiligheid en betrouwbaarheid van jouw auto kunnen garanderen.

Service inspectie elke 24 maanden

Om de 24 maanden heeft je Volkswagen ID. een service-inspectie nodig. Je ID. geeft vanzelf aan wanneer het zover is via een melding in je display. Bij de Pon Center controleren onze monteurs je ID. op maar liefst 40 essentiële punten, vervangen ze de remvloeistof en het interieurfilter voor de frisse lucht. Ook wordt je hoogvoltaccu onderhouden volgens fabrieksvoorschrift. Erg belangrijk vanwege de complexiteit van de accu. Alleen bij onderhoud volgens fabrieksvoorschrift blijft de garantie van 8 jaar geldig.

Gratis eerste service-inspecties

Volkswagen ID. modellen die in Nederland zijn geleverd hebben standaard tot en met 5 en tot en met 7 jaar onderhoud. Dit betekent dat de eerste service-inspecties geheel kosteloos zijn. Deze service-inspecties zijn kosteloos. Slijtagedelen, zoals banden, remmen en ruitenwissers, vallen buiten de kosteloze service-inspecties.

We Connect ID. app

Altijd verbonden met je ID., dankzij de We Connect ID. app. Met deze handige app kun je bijvoorbeeld op afstand bekijken wat de actieradius is van je ID. en vind je de beschikbare laadpunten in de omgeving.

Gratis software-updates

Met de gratis software-updates zorg je ervoor dat je ID. up-to-date blijft en worden er nieuwe functionaliteiten toegevoegd. De ID. modellen beschikken over OTA-updates, oftewel over-the-air software-updates. Hierdoor hoef je niet meer naar de werkplaats toe voor een software-update. Dat scheelt een hoop tijd.