Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero We Connect Comfort

Comfort

Volkswagen Connect Diensten

Precies op maat

Met de Volkswagen Connect app snapt je Volkswagen je beter dan ooit. Zo kun je 'm bijvoorbeeld met je stem bedienen, en weet hij ook nog eens wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn. Dat is pas echt teamwork.

Online interieurvoorverwarming

Op koude dagen verwarm je je Volkswagen vast voor tijdens het ontbijt. Met de online interieurvoorverwarming* kun je bovendien vertrektijden via de Volkswagen Connect app vastleggen, zodat je altijd in verwarmde auto met ontdooide ramen stapt.

* alleen in combinatie met de optionele uitrusting Interieurvoorverwarming.

Mobiele sleutel

Raak nooit meer je sleutel kwijt. Je kunt je Volkswagen in een handomdraai openen en starten met je smartphone als mobiele sleutel*. Stuur digitale sleutels naar je vrienden en gezinsleden, zodat ze moeiteloos gebruik kunnen maken van jouw auto. De eerste vijf mobiele sleutels zijn gratis. Daarnaast kun je mobiele sleutels rechtstreeks in de in-Car shop van je infotainmentsysteem of in de Volkswagen Connect webshop kopen.

* Alleen beschikbaar met het optionele navigatiesysteem “Discover Pro” (voor Passat, Arteon en Golf) of “Discover Media” (alleen voor Golf) en in combinatie met de Volkswagen Connect app. Initieel zijn er voor de Passat en de Arteon vijf gratis en voor de Golf afhankelijk van het ontwerp van de functie ook vijf mobiele sleutels ter beschikking. De mobiele sleutels kunnen gedurende de eerste 4 jaar na het afsluiten van het Volkswagen Connect-contract worden ingewisseld. Het doorgeven van een mobiele sleutel vereist een identiteitscontrole van de sleutelverzender via het Volkswagen Ident-proces. Na de installatie op een compatibele smartphone is de mobiele sleutel één jaar geldig op het apparaat waaraan de sleutel gekoppeld is.

Personalisering

Heb je je auto gekoppeld aan je VW-account? Dan herkent je Volkswagen je direct wanneer je instapt. Je persoonlijke voorkeuren worden automatisch ingesteld, zoals je stoelinstelling, de verlichting, de airconditioning, de navigatie en de bestuurdershulpsystemen. Extra handig, wanneer er verschillende gezinsleden in je auto rijden.

Online spraakbediening

Met de online upgrade van de optionele spraakbediening* geniet je van een nog betere spraakbesturing. Kies online je lievelingsmuziek, zoek je favoriete webradiozender via spraakbediening en geniet bij het navigeren van de intuïtieve doelingave. In de nieuwe Golf kun je bovendien e-mails dicteren en laten voorlezen of In-Car apps bedienen, zonder dat je blik daarbij afdwaalt van de weg.

* De (online) spraakbediening is momenteel beschikbaar in de volgende talen:
Duits, Engels (GB en US), Frans, Spaans, Tsjechisch en Italiaans.

Serviceafspraakplanning

Indien je dat wenst, regelt je Volkswagen de serviceafspraken voor jou, zodat je je in het dagelijks leven kunt concentreren op andere belangrijke zaken. Zodra het tijd is voor een servicebeurt zoals een keuring of het verversen van de olie, stuurt de auto alle belangrijke gegevens door naar je favoriete servicepartner, die contact met jou opneemt voor het maken van een afspraak.* De Volkswagen-servicepartner kan heel gemakkelijk individueel worden gezocht en geselecteerd in joe klantaccount van myVolkswagen of in de Volkswagen app. Dankzij de gegevensoverdracht kan je werkplaats zelfs inschatten hoeveel tijd je moet plannen voor de serviceafspraak. Zo regelt de planning van de servicebeurt zich bijna vanzelf.

* Meer informatie over gegevensverwerking vind je in het privacybeleid.