Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
hero-reparatie

Volkswagen reparatie en onderdelen

Reparatie en onderdelen

Pon Center levert altijd originele onderdelen voor je Volkswagen. Daarnaast geven we altijd 4 jaar garantie op de onderdelen én de uitgevoerde werkzaamheden.

 

De accu

Een goede accu is essentieel voor jouw Volkswagen. Strenge eisen voor productie, opslag en onderhoud van onze accus's garanderen de hoogste kwaliteit, veiligheid en een perfecte werking.

Remmen

Een zeer belangrijk onderdeel van je auto. Afgestemd op motorvermogen, gewicht en topsnelheid. Op originele Volkswagen remmen kun je elke rit opnieuw weer vertrouwen

Volkswagen-Onderhoud_0000s_0009_Bandenwissel

Meteen een afspraak maken in de online planner

Ruiten, licht en zicht

Zien en gezien worden in het verkeer. Niets is zo belangrijk. Met originele Volkswagen ruiten, glas, wisserbladen en verlichting heb je alles duidelijk in zicht. Wat er ook voor- of achter je gebeurt.

Carrosserie en lak

Niet alleen mooi, maar ook veilig. Pon Center repareert je Volkswagen altijd met originele onderdelen en lakken. Hierdoor garanderen wij het beste resultaat.

Motor

Voorkom motorschade en gebruik originele onderdelen voor het hart van je Volkswagen. Of het nu gaat om een nieuwe distibutieriem of bougies, originele onderdelen van Volkswagen zijn altijd specifiek gemaakt voor jouw Volkswagen.

Schokdempers

Of het nu gaat om accelereren, remmen of sturen - originele schokdempers stabiliseren en zorgen voor optimale tractie zodat je Volkswagen vol zelfvertrouwen reageert op elk wegdek.

Uitlaat

Originele uitlaten van Volkswagen zijn bijzonder goed bestand tegen hitte en roest en zorgen voor een perfecte demping van geluid.